Η νέα ταινία του George Miller είναι εντελώς διαφορετική από το Mad Max: Fury Road

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες
10 Δεκεμβρίου 2020 09:26
Η νέα ταινία του George Miller είναι εντελώς διαφορετική από το Mad Max: Fury Road

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του δημιουργού του Mad Max: Fury Road, George Miller, ξεκίνησαν ήδη και έρχεται με την ονομασία “Three Thousand Years of Longing”. Το εν λόγω project είχε αποκαλυφθεί πριν από περίπου δύο χρόνια και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι οι Tilda Swinton και Idris Elba θα είναι τα πρώτα ονόματα του cast και θα πρωταγωνιστήσουν παρέα. Φυσικά, παρόλο που η παραγωγή βρίσκεται τώρα σε καλό στάδιο, ήταν να ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο και προφανώς λόγω της πανδημίας είχε σταματήσει.

Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Collider, τα γυρίσματα του φιλμ έχουν ξεκινήσει εδώ και είκοσι μέρες και βρίσκεται στο 1/3 του αρχικού πλάνου της, που είναι οι 62 μέρες συνολικών γυρισμάτων. Το Three Thousand Years of Longing γυρίζεται στην πατρίδα του Miller, την Αυστραλία, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας λόγω του COVID.

Tο crew και οι ηθοποιοί θα πάρουν ένα μικρό «ρεπό» για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους και θα ξανασυναντηθούν με το νέο έτος για να ολοκληρώσουν ότι άφησαν στη μέση. Τώρα, οι πληροφορίες λένε ότι η ταινία θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που είδαμε με το Mad Max, ενώ ο Miller την είχε περιγράψει ως “Anti-Mad Max” καθώς δεν έχει καμία σχέση με το Fury Road.

Πρόκειται για ένα φιλμ πολύ «ισχυρό οπτικά», αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο από το Mad Max, αφού είναι σχεδόν όλο σε εσωτερικούς χώρους με πολλούς διαλόγους. Υπάρχουν σκηνές δράσης βέβαια, αλλά θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι το αντί-Mad Max.

Το Three Thousand Years of Longing θα κάνει πρεμιέρα (αν όλα πάνε καλά) τον Σεπτέμβριο του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.