To Predator 5 στα σκαριά με τον σκηνοθέτη του "10 Cloverfield Lane"

H Disney δεν παρατάει το franchise της Fox στα αζήτητα
21 Νοεμβρίου 2020 10:47
To Predator 5 στα σκαριά με τον σκηνοθέτη του "10 Cloverfield Lane"

Άλλο ένα franchise που θεωρούνταν χαμένο μέχρι πριν λίγο καιρό εξαιτίας της εξαγοράς της 20th Century Fox ήταν αυτό του Predator. Τελικά, φαίνεται πως η Disney προχωράει με τα πιο ενήλικα projects που κατέχει πλέον στα χέρια της, παρά το ότι διατηρεί ένα φιλικό προς την οικογενειακή διασκέδαση προφίλ και γενικότερα απεχθάνεται τις "ακατάλληλες" ταινίες. Αυτή η στάση φαίνεται να αλλάζει από τη στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως για ένα κανονικά R-rated Deadpool 3 με τον Ryan Reynolds. 

To ρεπορτάζ του Deadline, λοιπόν, αποκαλύπτει πως το Predator 5 βρίσκεται ήδη στα σκαριά και προσέλαβε τον σκηνοθέτη Dan Trachtenberg, ο οποίος είναι γνωστός για την καλή δουλειά που έκανε με την ταινία τρόμου "10 Cloverfield Lane". Πιο πρόσφατα, όμως, σκηνοθέτησε το πιλοτικό επεισόδιο του The Boys για το Amazon Prime Video. 

Λέγεται ότι η νέα Predator ταινία θα αποτελεί reboot και έτσι θα χαράξει μια καινούργια, δικιά του πορεία, χωρίς να συνεχίσει από το "The Predator" (2018) του Shane Black. Ίσως αυτό το φρέσκο εγχείρημα να μπορέσει να φέρει πίσω τον "Dutch" του Arnold Schwarzenegger από την πρώτη ταινία για κάποια έστω και μικρή εμφάνιση.