"Θέμα χρόνου" να γίνει Avengers ταινία μόνο με τις ηρωίδες της Marvel

Αποκαλυπτική η Shuri (Letitia Wright) για το μέλλον του MCU
01 Νοεμβρίου 2020 19:02
"Θέμα χρόνου" να γίνει Avengers ταινία μόνο με τις ηρωίδες της Marvel

Οι fans της Marvel την θέλουν ως διάδοχο του Chadwick Boseman στο MCU και τη νέα Black Panther. Ο λόγος για την Letitia Wright που υποδύεται την αδερφή του T'Challa, τη Shuri, η οποία στο Avengers: Endgame είχε την τιμητική της όταν όλες οι ηρωίδες έκαναν το δικό τους γένους θηλυκού "Assemble".

Μιλώντας στο Yahoo! η Wright ερωτήθηκε για το εάν η Marvel Studios θα ενδυναμώσει τη θηλυκή πλευρά του MCU, κάτι που το επιβεβαίωσε, μιας και εκτός του Kevin Feige, στο ρόλο του αντιπροέδρου της εταιρίας βρίσκεται η Victoria Alonso. Το σημαντικότερο στοιχείο από την συνέντευξή της όμως ήταν ότι η Marvel πράγματι έχει στο μυαλό της μια ταινία όπου όλες οι γυναίκες του MCU θα πολεμήσουν πλάι-πλάι:

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να παλέψουμε για αυτό. Η Victoria Alonso είναι πολύ δυναμική στο πλάι του Feige. Θεωρώ πως είναι μόνο θέμα χρόνου για να συμβεί. 

Βέβαια, το ότι αυτό το team-up υπηρερηρώων δε θα συμβεί στο άμεσο μέλλον είναι προφανές, τόσο διότι το Phase 4 του MCU έχει πάρει απανωτές καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού όσο και γιατί το ήδη γνωστό πρόγραμμα κυκλοφοριών της Marvel Studios είναι...τίγκα. Γιατί όχι όμως σε ένα Phase 5 ή 6 να δούμε μια αποκλειστικά γυναικεία Avengers ομάδα. 

Θυμηθείτε τη σκηνή όπου συμμετείχαν οι Wasp (Evangeline Lilly), Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), Shuri (Wright), Gamora (Zoe Saldana), Nebula (Karen Gillan), Mantis (Pom Klementieff), Valkyrie (Tessa Thompson), Captain Marvel (Brie Larson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Nakia (Lupita Nyong'o), Okoye (Danai Gurira) παρακάτω: