Πώς μπορεί η Marvel να πιάσει ξανά τα επίπεδα του Endgame; Η Iman Vellani έχει μερικές ιδέες

H “Ms. Marvel“ του MCU έκανε μια δήλωση που θα σχολιαστεί
30 Νοεμβρίου 2023 01:27
Πώς μπορεί η Marvel να πιάσει ξανά τα επίπεδα του Endgame; Η Iman Vellani έχει μερικές ιδέες

Σε μια ακόμη ψύχραιμη και δήλωση που θα σχολιαστεί προχώρησε η Iman Vellani που υποδύεται την Ms. Marvel στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios σχετικά με το τι φταίει και το MCU έχει πάρει την κατιούσα στην μετά-Endgame εποχή

Η νεαρή σταρ της ταινίας "The Marvels" αλλά και του "Ms. Marvel" στο Disney Plus παραχώρησε μια συνέντευξη στο The Direct εκεί όπου εξέφρασε την ειλικρινή της άποψη για το πώς η Marvel μπορεί να ξαναπιάσει τα επίπεδα hype που είχε την εποχή του Avengers: Endgame. Εν ολίγοις η 21χρονη ηθοποιός είπε πως η Marvel θα έπρεπε να εστιάσει στο τρέχον ρόστερ χαρακτήρων της ώστε να δημιουργήσει τον ίδιο ντόρο και ενθουσιασμό για τα επερχόμενα γεγονότα του MCU (βλ. "Secret Wars") και να χτιστούν οι "επόμενοι Avengers" μέσα από μεικτά και διαφορετικά team-ups ηρώων. 

"Δεν ξέρω αν στέκει το να γίνεται όλο και μεγαλύτερο όλο και μεγαλύτερο, επειδή μετά θα είναι σε φάση "τι απέμεινε;". Νομίζω ότι έχει να κάνει με το να κάνει ξανά το κοινό να νοιαστεί για τους χαρακτήρες αυτούς. Και θεωρώ ότι έχουν συστήσει τόσους πολλούς συναρπαστικούς χαρακτήρες σε αυτό το τελευταίο phase του MCU που θα ήταν ωραίο να τους δούμε ξανά και να τους δούμε να συμμαχούν. 

Πιστεύω ότι επειδή υπάρχουν τόσοι νέοι χαρακτήρες ο κόσμος θα θέλει να αρχίσει να τους βλέπει μαζί. "Μα κοιτάξτε την Kamala και τον Red Guardian μαζί". Δηλαδή φανταστείτε όλα αυτά τα ζευγάρια και νομίζω ότι αυτό θα είχε αντίκτυπο στα σίγουρα, να είναι ξέρετε, οι επόμενοι Avengers. 

Το σίγουρο είναι ότι η Ms. Marvel της Vellani θα παίξει έναν πολύ μεγαλύτερο ρόλο εφεξής, όπως άφησε να εννοηθεί το φινάλε του The Marvels, στο οποίο πρακτικά ξεκίνησε το "assemble" των Young Avengers με την ίδια και την Kate Bishop της Hailee Steinfeld να είναι τα πρώτα μέλη. 

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την μέχρι στιγμής απογοητευτική πορεία του The Marvels στις αίθουσες έδωσε μια αρκετά ψύχραιμη απάντηση: 

"Δε θέλω να εστιάσω σε κάτι που δεν είναι καν στον έλεγχό μου. Δηλαδή ποιο το νόημα; Αυτή είναι δουλειά του Bob Iger."

Για την ιστορία, τα νούμερα του The Marvels μέχρι τώρα δεν μπορούν να καλύψουν ούτε το βασικό κόστος της ταινίας που άγγιξε τα $270 εκατομμύρια σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η συγκομιδή του στο παγκόσμιο box office φτάνει συνολικά τα $188 εκατομμύρια.