Η horror ανθολογία ταινιών των Amazon και Blumhouse αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Το Welcome to the Blumhouse έρχεται τον Οκτώβριο
03 Σεπτεμβρίου 2020 18:25
Η horror ανθολογία ταινιών των Amazon και Blumhouse αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Η Amazon κυκλοφόρησε ένα trailer από την επερχόμενη ανθολογία ταινιών “Welcome to the Blumhouse”, στην οποία θα καταφθάσουν τέσσερις τρομακτικές ταινίες αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video. Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια συνεργασία του αμερικανικού κολοσσού με την Blumhouse, το στούντιο παραγωγής που μας έχει δώσει το The Invisible Man και πολλές ακόμη ταινίες τρόμου.

Η συνεργασία αυτή θα αποτελείται από οκτώ συνολικά ταινίες, με τις πρώτες τέσσερις να έρχονται φέτος με τίτλους “The Lie”, “Black Box”, “Evil Eye” και “Nocturne”. Στο βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω, παίρνουμε μια πολύ μικρή γεύση από τα πρώτα project που θα έρθουν στην υπηρεσία. Σε αυτά θα πρωταγωνιστήσουν οι Joey King, Mireille Enos, Peter Sarsgaard, Phylicia Rashad, Mamoudou Athie, Sunita Mani, Sarita Choudhury, Sydney Sweeney και Madison Iseman.

Στις 6 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν μέσα από το Amazon Prime Video τo "The Lie" και το "Black Box", ενώ στις 13 Οκτωβρίου αναμένονται να κάνουν πρεμιέρα τα "EvilEye" και "Nocturne" του Zu Quirke. Δείτε το σχετικό βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.