Βγαλμένα από εφιάλτες τα πρώτα σχέδια του κινηματογραφικού Sonic (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις από τους fans
24 Αυγούστου 2020 10:54
Βγαλμένα από εφιάλτες τα πρώτα σχέδια του κινηματογραφικού Sonic (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το αριστερό μας είχε συστηθεί ο κινηματογραφικός live-action Sonic όταν οι αντιδράσεις των fans για τον σχεδιασμό του διάσημου μπλε σκαντζόχοιρου, ανάγκασαν την Paramount Pictures να προβεί σε καθυστέρηση της ταινίας, με μείζον λόγο να ανασχεδιάσει εντελώς τον ήρωα βάσει του feedback. Εν τέλει τα κατάφερε και το άνοιγμα του Sonic The Hedgehog αποτέλεσε το καλύτερο άνοιγμα για ταινία βασισμένη σε videogame στην ιστορία. 

Στην παραγωγή των CGI εφέ υπάρχει μια τεχνική που λέγεται previsualisation και αυτή γίνεται με σκοπό να μπουν στη σειρά όλα τα animation στις σκηνές μιας ταινίας, με τη χρήση απλουστευμένων μοντέλων. 

Ένας από τους καλλιτέχνες που εργάστηκαν στα εφέ και τον σχεδιασμό του Sonic, είναι ο Ellery Ortiz, με εμπειρία σε παραγωγές όπως Aquaman και Terminator: Dark Fate, αλλά και στην Blizzard Entertainment, που εργάζεται αυτόν τον καιρό. Ο σχεδιαστής ανέβασε ένα βίντεο στο Vimeo του με μερικές από τις σκηνές που ο ίδιος έφτιαξε με το μοντέλο του Sonic πριν αυτό επανασχεδιαστεί και γίνει πιο...Sonic. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως dτο Sonic The Hedgehog 2 πήρε πρόσφατα το πράσινο φως από την Paramount. 

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από εφιάλτες των fans του μπλε σκαντζόχοιρου.