To Killers of the Flower Moon του Scorsese θα γυριστεί στη "νέα πραγματικότητα" του Χόλιγουντ

Και θα είναι πολύ δύσκολο, όπως αποκαλύπτει ο Rodrigo Prieto
04 Αυγούστου 2020 11:59
To Killers of the Flower Moon του Scorsese θα γυριστεί στη "νέα πραγματικότητα" του Χόλιγουντ

Μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που αναμένονται είναι και η επόμενη ταινία του θρυλικού Martin Scorsese με τίτλο "Killers of the Flower Moon", την οποία απέκτησε τα δικαιώματα η Apple και θα χρηματοδοτήσει το πανάκριβο project. Ο συχνός συνεργάτης και κινηματογραφιστής του Scorsese, Rodrigo Prieto (The Irishman, Wolf of Wall Street), μίλησε για το πώς θα γίνονται οι παραγωγές πλέον στη "νέα πραγματικότητα" που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού και πόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι με αυτό το λεπτεπίλεπτο θέμα στο επερχόμενο project.

Πρόσφατα, ζητήθηκε από τον Prieto να γυρίσει το νέο βιντεοκλίπ της Taylor Swift και έπρεπε να παρθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ενάντια στον COVID-19, τα οποία ήταν αρκετά αυστηρά και έπρεπε να ακολουθήσουν κατά γράμμα. Φανταστείτε, λοιπόν, εάν εκεί ήταν δύσκολα τα πράγματα, πόσο πιο δύσκολα θα είναι σε μια τεράστια παραγωγή των $200+ εκατομμυρίων, με σκηνοθέτη τον Scorsese και πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio

Όπως αποκάλυψε o Prieto στο Vanity Fair, θα ήταν κακό για ολόκληρη την βιομηχανία -και όχι μόνο την ίδια την παραγωγή- να βρεθεί κρούσμα σε μια τέτοια παραγωγή. Μάλιστα, η δυσκολότερη πτυχή των γυρισμάτων του "Flower Moon" δεν θα είναι τα γυρίσματα με τα μέτρα ασφαλείας, αλλά το γεγονός πως ο σκηνοθέτης της θα βρίσκεται στις "ευπαθείς ομάδες" του κορωνοϊού:

Αναμφίβολα, θα είναι μια ιδιαίτερα προσεγμένη ταινία στο κομμάτι αυτό, επειδή ο Martin πάσχει από άσθμα. Επομένως, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτόν. Αυτά τα πράγματα έμαθα πρόσφατα και θα συνεχίζω να εφαρμόζω ειδικά σε μια ταινία όπως αυτή. Δε θέλουμε κανένας τους να αγγίζει διάφορα. 

Το μέλλον των κινηματογραφικών παραγωγών αλλάζει δραστικά και με τον κορωνοϊό να αποτελεί μέρος της πραγματικότητάς μας, διαμορφώνει ένα ασταθές σκηνικό που θα κάνει δυσκολότερη τη δουλειά όλων. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και να δούμε τον διάδοχο του "The Irishman" στις οθόνες μάς σύντομα.