Ο John Boyega δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει στο Star Wars

Δείχνει να έχει προχωρήσει από τον ρόλο του Finn
20 Ιουλίου 2020 11:00
Ο John Boyega δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει στο Star Wars

Ο John Boyega έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν συστήθηκε στο κοινό με ένα δυνατό ντεμπούτο στην τότε μεγάλη επιστροφή των Star Wars, χάρη στο "The Force Awakens" το 2015. Έκτοτε, υποδυόμενος τον Finn έπαιξε στα Star Wars: The Last Jedi (2017) αλλά και στο πρόσφατο Star Wars: The Rise of Skywalker (2019), κλείνοντας έτσι την sequel τριλογία των νέων χαρακτήρων μαζί με τους Oscar Isaac (Poe Dameron) και Daisy Ridley (Rey). 

Τι επιφυλάσσει όμως το μέλλον για τον χαρακτήρα του, δεδομένου ότι το σύμπαν του George Lucas θα συνεχίζεται επ' αόριστον με διάφορες σειρές στο Disney+ και επερχόμενες ταινίες; Από ότι φαίνεται τίποτα, μιας και ο Boyega δείχνει να μην έχει καμία πρόθεση να υποδυθεί ξανά τον χαρακτήρα, όπως σχολίασε κάτω από μια πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, ένας fan έγραψε το εξής σχόλιο: "Τον 'Force Finn' σε δράση με πράσινο lightsaber και ντυμένο στα μαύρα είναι το μόνο που θέλω από την επόμενη Star Wars ταινία", με τον Boyega να απαντάει ευθέως:

Lol όχι, σε ευχαριστώ. Έχω προχωρήσει.

Ένας άλλος fan όταν του έγραψε να "Πάρει απλά τα λεφτά της Disney και να κολυμπάει" απάντησε απλώς λέγοντας: 

Δεν παίζει. Δεν μου αρέσει να παίζω έναν ρόλο για πάρα πολύ. Έχω πολλά περισσότερα να προσφέρω. Αυτό απλά. 

Η φωτογραφία που ανήρτησε ήταν από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει με τίτλο Small Axe, ενώ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε τρεις ακόμη ταινίες μελλοντικά, τα Naked Singularity, Rebel Ridge και Borderland. 

Το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στο Star Wars franchise ήταν κάτι που είχε δηλώσει αμέσως μετά την πρεμιέρα του The Rise of Skywalker και τώρα -εκτός απροόπτου γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή- δηλώνει αποφασισμένος να πάει για άλλα.