O Chris Hemsworth "τουμπανιάζει" για να γίνει ο Hulk Hogan στη νέα του ταινία

Μίλησε για την μεταμόρφωσή του στον θρύλο του wrestling
07 Ιουλίου 2020 11:16
O Chris Hemsworth "τουμπανιάζει" για να γίνει ο Hulk Hogan στη νέα του ταινία

Εδώ και καιρό βρίσκεται στα σκαριά η βιογραφική ταινία για τη ζωή του Hulk Hogan με τον σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ, Joker, Todd Phillips, να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και τον Chris Hemsworth στον ομώνυμο ρόλο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Total Film ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που φέρει αυτός ο ρόλος στη μεταμόρφωσή του καθώς θα πρέπει, όπως αποκαλύπτει να... "τουμπανιάσει" παραπάνω από όσο έκανε για τον Thor:

Όπως μπορείτε να φανταστείτε η ετοιμασία για τον ρόλο θα είναι σε τρελό βαθμό σωματική. Θα πρέπει να βάλω περισσότερη μάζα από ποτέ, ακόμη παραπάνω από όσο έβαλα για τον Thor. Μετά υπάρχει, επίσης, το θέμα της προφοράς, των κινήσεων και του ύφους μου. 

Μετά το Extraction, όπου πρωταγωνίστησε και έκανε πάταγο στην υπηρεσία του Netflix παγκοσμίως, ο Hemsworth θα εμφανιστεί και πάλι εκεί, όμως σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από ότι τον έχουμε συνηθίσει, κάτι το οποίο δηλώνει και ο ίδιος. 

Λέγεται ότι η ταινία του Hulk Hogan θα εστιάζει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, όταν έδινε παραστάσεις σε μικρά shows στη Φλόριντα μέχρι την άνοδο του τότε WWF (τώρα WWE) και την έκρηξη της "Hulkamania" στα '80s. 

Με το Netflix να παίρνει τα Oscars πιο σοβαρά από ποτέ και με τον Todd Phillips στο τιμόνι του βιογραφικού φιλμ, θέλει να προσθέσει έναν ακόμη διεκδικητή στην κούρσα των βραβείων.