Jason Momoa και Chris Hemsworth “μαλώνουν” στο TikTok για το ποιος έχει μεγαλύτερα μπράτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο ηθοποιοί σε ένα χιουμοριστικό βίντεο
03 Δεκεμβρίου 2023 09:51
Jason Momoa και Chris Hemsworth “μαλώνουν” στο TikTok για το ποιος έχει μεγαλύτερα μπράτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα πολύ χιουμοριστικό post προέβησαν δύο από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στο TikTok. Ο λόγος γίνεται για τον Jason Momoa και τον Chris Hemsworth, όταν ο πρώτος ανέβασε ένα βίντεο λέγοντας μεταξύ άλλων ότι έχει δε χρειάστηκε να προπονηθεί εκ νέου για τις ανάγκες του ρόλου του.

Αναλυτικότερα, ο Momoa μέσα από ένα βίντεο που διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα δείχνει το μπράτσο του που είναι έτοιμο να σκίσει τη στολή του Aquaman λέγοντας στον Hemsworth “Πώς πάει Hemsworth, είδες τι έκανα εδώ; Εσύ έπρεπε να προπονηθείς, ενώ εγώ όχι”. Στην ουσία, ο ηθοποιός έδειχνε πόσο παραφουσκωμένο είναι πλέον το μπράτσο του που δεν χρειάστηκε καν να προπονηθεί εκ νέου για να μεταμορφωθεί στον Aquaman.

Λίγη ώρα αργότερα, ο “Thor” της Marvel, ο οποίος θα παίξει και στο Furiosa: A Mad Max Saga δημοσίευσε τη δική του απάντηση στο TikTok λέγοντας σε εκείνον ότι δεν προτιμάει τις στολές, με την κάμερα να εστιάζει στο μπράτσο του την ώρα που γυμναζόταν.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

@prideofgypsies Eat your heart out, @Chris Hemsworth ♬ original sound - Jason Momoa

@chrishemsworth Replying to @michelledeal305 You sure @Jason Momoa ♬ original sound - Chris Hemsworth

Φυσικά, τα βίντεο είχαν χιουμοριστικό χαρακτήρα και πολύ γρήγορα έγιναν viral στο TikTok, αφού του Momoa το βίντεο μετράει πάνω από 7.5 εκατομμύρια προβολές και του Hemsworth 9.5 εκατομμύρια.

Όσον αφορά το Aquaman and the Lost Kingdom, αυτό αναμένεται να παίξει στις 21 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Η επίσημη σύνοψη του Aquaman 2 έχει ως εξής: "Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να διακατέχεται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομακτικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή."

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.