Η νέα CG ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη θα κάνει πρεμιέρα σε streaming υπηρεσία και όχι στις αίθουσες

Και προτιμάει το CBS All Access
23 Ιουνίου 2020 12:18
Η νέα CG ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη θα κάνει πρεμιέρα σε streaming υπηρεσία και όχι στις αίθουσες

Ακόμη μια ταινία θα προτιμήσει να κάνει το ντεμπούτο της σε streaming υπηρεσία, αντί για τον πατροπαράδοτο τρόπο στις κινηματογραφικές αίθουσες,. Ο λόγος για τη νέα ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη με τίτλο "Επιχείρηση Διάσωσης" για την οποία οι Paramount και Nickelodeon αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να κάνει πρεμιέρα πρώτα στις premium VOD υπηρεσίες όπως τα Amazon Prime και iTunes και έπειτα αποκλειστικά μέσω του CBS All Access. 

Επομένως, η πρεμιέρα του SpongeBob Movie: Sponge on the Run μετατέθηκε από τις 7 Αυγούστου (αρχική ημερομηνία 22 Μαΐου) για τις αρχές του 2021, εξαιτίας αυτής της μετακόμισης. Η διάθεση της νέας ταινίας του λατρεμένου Μπομπ και συμμορίας του από τον Βυθό του Μπικίνι θα ενισχύσει τον κατάλογο της streaming υπηρεσίας της ViacomCBS, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε τι θα γίνει με την διεθνή διανομή της. 

Μέχρι να διατεθεί στο CBS All Access η CG animated ταινία του "Τετραγωνοπαντελονή", όλες οι σεζόν του "SpongeBob Squarepants" θα γίνουν διαθέσιμες στην υπηρεσία, όπως ανακοίνωσε παράλληλα η ViacomCBS. Φαίνεται πως ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει για τα καλά τα στούντιο παραγωγής που σκέφτονται διπλά τις νέες τους κυκλοφορίες και η μόδα των μετακομίσεων σε streaming υπηρεσίες -αντί για τις σκοτεινές αίθουσες- γίνεται ευρύτερη, όπως με το Greyhound του Tom Hanks. 

Το trailer του The SpongeBob Movie: Sponge on the Run μπορείτε να το απολαύσετε πατώντας εδώ