Μια ματιά στους χαρακτήρες του “The Stand” λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Οι χαρακτήρες του Stephen King ζωντανεύουν μέσα από το CBS All Access
08 Δεκεμβρίου 2020 09:26
Μια ματιά στους χαρακτήρες του “The Stand” λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Το CBS All Access και ο σκηνοθέτης Josh Boone (The New Mutants) ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα του “The Stand” που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King. Το σόου έρχεται σε μερικές ημέρες με 9 σπέσιαλ επεισόδια και μόλις κυκλοφόρησαν νέες εικόνες για να σας βάλουν στο κλίμα.

Η πλοκή του "Stand" διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που έχει αποδεκατιστεί από μια πανδημία και βρίσκεται εν μέσω μιας διαμάχης μεταξύ καλού και κακού. Οι τύχες της ανθρωπότητας εναποθέτονται στις πλάτες μιας γυναίκας 108 ετών, ονόματι Mother Abigail (Goldberg) και σε μια χούφτα επιζώντων. Οι χειρότεροί τους εφιάλτες όμως ενσαρκώνονται σε έναν μυστηριώδη άνδρα με τρομακτικές δυνάμεις, τον "Dark Man" ή αλλιώς Randall Flagg (Alexander Skarsgard).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς:

The Stand | Unboxholics.com

Το The Stand έρχεται με ένα απίθανο cast που απαρτίζεται από τους Alexander Skarsgård, Ezra Miller, Whoopi Goldberg, Jovan Adepo, Owen Teague, Greg Kinnear, Brad William Henke, Nat Wolff, Daniel Sunjata, James Marsden, Amber Heard, Odessa Young, Eion Bailey, Katherine McNamara, Heather Graham, Marilyn Manson, Hamish Linklater και Henry Zaga.

Το The Stand αναμένεται να προβληθεί μέσω του CBS All Access στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο trailer για να πάρετε μια δυνατή γεύση.