Το σαδιστικό θρίλερ Green Rush της Lionsgate είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια οικογένεια θα πρέπει να προστατευτεί από αδίστακτους εγκληματίες
01 Μαρτίου 2020 14:42
Το σαδιστικό θρίλερ Green Rush της Lionsgate είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του Green Rush, ενός επερχόμενου θρίλερ που είναι μια δημιουργία των Rick Lee και Danny Acosta, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Gerard Roxburgh. Το φιλμ έχει πολλά twists και είναι αρκετά «μαύρο» όσον αφορά την ιστορία του, με τους δημιουργούν να υπόσχονται ότι θα εκπλαγούμε. Ωστόσο, μερικά πράγματα στο σενάριο έχουν βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα, με τον Rick Lee να έχει κάνει μεγάλη έρευνα πάνω στη συγκεκριμένη ιστορία.

Αναλυτικότερα, η υπόθεση θέλει έναν αγρότη κάνναβης με την εγκυμονούσα γυναίκα του και τον αδερφό του να αγωνίζονται για τη ζωή τους. Όμως, δεν κυλούν όλα ομαλά, καθώς ένας θυμωμένος εργάτης γυρίζει εναντίον τους και ενώνει τις δυνάμεις του με έναν εγκληματία ονόματι Ticker. Προσπαθούν, λοιπόν, να κλέψουν κάποια κρυμμένα μετρητά και μέσα σε λίγη ώρα οι τρεις πρωταγωνιστές θα βρεθούν όμηροι του Ticker, με την επιβίωσή τους να παίζεται κορόνα γράμματα.

Το cast της ταινίας απαρτίζεται από τους Mike Foy, Paul Telfer, Kriss Dozal, Misha Crosby, Alexius Zellner, Michael Roddy και John Mawson.

Το Green Rush αναμένεται να καταφθάσει τον ερχόμενο Απρίλιο. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.