Το The Strangers: Chapter 1 “κλέβει” λίγο από το Smile και κατατρομάζει τον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πλάνα από διάφορες περιοχές του κόσμου
04 Μαΐου 2024 13:33
Το The Strangers: Chapter 1 “κλέβει” λίγο από το Smile και κατατρομάζει τον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε την τρομακτική και ανατριχιαστική προωθητική ενέργεια που είχε γίνει πριν κυκλοφορήσει το Smile; Φαίνεται ότι η Lionsgate είχε αυτό στο μυαλό της και αποφάσισε τις τελευταίες ημέρες να ανατριχιάσει τον κόσμο σε διάφορες περιοχές ελέω της horror ταινίας The Strangers: Chapter 1.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προωθεί τη νέα ταινία που βασίζεται στο The Strangers  του 2008 με πρωταγωνίστρια την Liv Tyler. Τώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν ορισμένα βίντεο που φέρνουν του τρεις “Strangers” σε διάφορες περιοχές του πλανήτη και τρομάζουν τον κόσμο.

Από το να κοιτάνε επίμονα κάτι μέχρι και να χτυπούν κουδούνια σε ορισμένα διαμερίσματα, αυτή η προωθητική ενέργεια το πήγε σε άλλο επίπεδο. Για παράδειγμα, σε ένα βίντεο που μετράει ήδη πάνω από 2.1 εκατομμύρια προβολές, βλέπουμε τους τρεις κακούς ληστές της ταινίας να “κυνηγούν” έναν άνθρωπο, ο οποίος τρομάζει και τρέχει.

Επίσης, υπάρχουν και άλλα κλιπ που τους βλέπουμε έξω από σπίτι που τα κοιτάζουν επίμονα και ύστερα χτυπούν με δύναμη την πόρτα. Τα προωθητικά βίντεο έρχονται από τις κάμερες ασφαλείας των διαμερισμάτων.

Δείτε ορισμένα πλάνα:

Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Στο The Strangers: Chapter 1 πρωταγωνιστεί η Madelaine Petsch (Riverdale) στο ρόλο της Maya που ξεκινά μια νέα ζωή με τον αρραβωνιαστικό της Ryan, τον οποίο υποδύεται ο Froy Gutierrez (Teen Wolf, Cruel Summer). Κατά τη διάρκεια μιας οδικής στάσης σε ένα απομακρυσμένο κατάλυμα, πέφτουν θύματα μιας μυστηριώδους συμμορίας μασκοφόρων που επιτίθενται χωρίς προειδοποίηση ή χωρίς να έχουν κάποιον συγκεκριμένο λόγο.

Το Chapter 1 της τριλογίας έχει γραφτεί από τους Alan R. Cohen και Alan Freedland και όπως δήλωσαν το στήσιμό της είναι κοντά στην πρώτη ταινία του 2008 σε ένα απομονωμένο μέρος που κυριαρχεί ο φόβος. Είναι ουσιαστικά μία home invasion ταινία.

Η ονομασία της τριλογίας είναι The Strangers Trilogy και όπως μαθαίνουμε θα παίξουν επίσης οι Rachel Shenton (The Silent Child), Ema Horvath (Rings of Power) και Gabe Basso (Hillbilly Elegy). Ο Renny Harlin (Cliffhanger, Deep Blue Sea, Die Hard 2) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Φυσικά, πρόκειται για μία προωθητική ενέργεια με το τελευταίο βίντεο να είναι απόσπασμα από ένα livestream. Το The Strangers: Chapter 1 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 17 Μαΐου.