Το Twilight γίνεται…remake!

Αλλά όχι έτσι όπως το φαντάζεστε
06 Μαρτίου 2024 16:43
Το Twilight γίνεται…remake!

Από τον περασμένο Απρίλιο είχαν βγει διάφορα ρεπορτάζ που έλεγαν ότι το Twilight που -ίσως- όλοι γνωρίζετε, θα γίνει remake. Άλλοι μιλούσαν για μία τηλεοπτική σειρά, αλλά τίποτα δεν ήταν βέβαιο. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες και όπως όλα δείχνουν, δε θα είναι μία τηλεοπτική σειρά, όπως ακριβώς νομίζαμε.

Και αυτό γιατί όπως μεταφέρουν τώρα τα ρεπορτάζ - και επιβεβαιώθηκε από την Lionsgate, το Twilight θα γίνει remake ως μία animated σειρά με την Lionsgate Television στην παραγωγή.

Τα νέα μεταφέρει ο Vice Chairman της εταιρίας, Michael Burns, ο οποίος μίλησε για το νέο Twilight μέσα από ένα Q&Α στο Morgan Stanley. Έτσι, και ενώ γνωρίζαμε ότι οι χαρακτήρες των βιβλίων και των ταινιών θα έρθουν στη μικρή οθόνη ως σειρά, τελικά η Lionsgate επέλεξε να ακολουθήσει το δρόμο των κινουμένων σχεδίων.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το cast του animated σόου, αλλά σίγουρα πολλοί θα ήθελαν τους Kristen Stewart, Robert Pattinson και Taylor Lautner να δώσουν τις φωνές στους χαρακτήρες.

To Twilight γίνεται και αυτό remake ως τηλεοπτική σειρά - Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Αυτό που είχε γίνει γνωστό πέρυσι, είναι ότι το project θα αναλάβει η Sinead Daly, η οποία θα διασκεύαζε το σενάριο, έχοντας στο ρεζουμέ της δουλειές όπως τα Tell Me Lies, The Walking Dead: World Beyond, Raised by Wolves, Dirk Gently’s Holistic Detective Agency και The Get Down.