The Strangers: Chapter 1 – Το ανατριχιαστικό horror franchise επιστρέφει με νέες ταινίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Home Invasion σε νέα τριλογία ταινιών
02 Μαρτίου 2024 16:10
The Strangers: Chapter 1 – Το ανατριχιαστικό horror franchise επιστρέφει με νέες ταινίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σύντομα θα δείτε στους κινηματογράφους το πρώτο μέρος από μία ολοκαίνουργια τριλογία που θα φέρει η Lionsgate, η οποία εμπνέεται από μία πολύ γνωστή και τρομακτική home invasion ταινία.  

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αναβιώνει το The Strangers του 2008 που είχε πρωταγωνίστρια  την Liv Tyler και είχε συγκλονίσει το κοινό όταν κυκλοφόρησε. Η νέα ταινία που αναμένεται να προβληθεί τον Μάιο θα είναι η αρχή μια τριλογίας και έχει και την ονομασία The Strangers: Chapter 1. 

Στο The Strangers: Chapter 1 πρωταγωνιστεί η Madelaine Petsch (Riverdale) στο ρόλο της Maya που ξεκινά μια νέα ζωή με τον αρραβωνιαστικό της Ryan, τον οποίο υποδύεται ο Froy Gutierrez (Teen Wolf, Cruel Summer). Κατά τη διάρκεια μιας οδικής στάσης σε ένα απομακρυσμένο κατάλυμα, πέφτουν θύματα μιας μυστηριώδους συμμορίας μασκοφόρων που επιτίθενται χωρίς προειδοποίηση ή χωρίς να έχουν κάποιον συγκεκριμένο λόγο. 

Το Chapter 1 της τριλογίας έχει γραφτεί από τους Alan R. Cohen και Alan Freedland και όπως δήλωσαν το στήσιμό της είναι κοντά στην πρώτη ταινία του 2008 σε ένα απομονωμένο μέρος που κυριαρχεί ο φόβος. Είναι ουσιαστικά μία home invasion ταινία. 

Το The Strangers Trilogy είναι οι νέες ταινίες τρόμου για εκείνους που αγαπούν τα home invasion

Η ονομασία της τριλογίας είναι The Strangers Trilogy και όπως μαθαίνουμε θα παίξουν επίσης οι Rachel Shenton (The Silent Child), Ema Horvath (Rings of Power) και Gabe Basso (Hillbilly Elegy). Ο Renny Harlin (Cliffhanger, Deep Blue Sea, Die Hard 2) θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. 
 
Το The Strangers: Chapter 1 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 17 Μαΐου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.