Το Borderlands γίνεται ταινία από τον σκηνοθέτη των Hostel και Cabin Fever

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι ιθύνοντες
21 Φεβρουαρίου 2020 13:03
Το Borderlands γίνεται ταινία από τον σκηνοθέτη των Hostel και Cabin Fever

Μετά την επιτυχία που είχε η σειρά The Witcher, απ’ ότι φαίνεται όλες οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διεκδικήσουν ένα κομμάτι της εν λόγω πίτας. Σειρά αυτή τη φορά έχει τo δημοφιλές first person shooter της Gearbox, Borderlands, το οποίο γίνεται ταινία.

Το project θα το επιμεληθεί για λογαριασμό της Lionsgate ο σκηνοθέτης Eli Roth, γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες Hostel και Cabin Fever, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Emmy για της δουλειά του στη σειρά Chernobyl, Craig Mazin. Παραγωγοί θα είναι οι Avi και Ari Arad κάτω από την ομπρέλα τη Arad Productions, η οποία είναι γνωστή για αρκετές live-action και comic μεταφορές στην μεγάλη οθόνη. Την επίβλεψη τέλος του project έχει αναλάβει μέσω της Picturestart ο παραγωγός Erik Feig, ο οποίος στο παρελθόν έχει επιβλέψει βραβευμένες παραγωγές όπως το La La Land, ενώ παράλληλα έχει επιμεληθεί αρκετές μεταφορές βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των The Twilight Saga, The Hunger Games και Divergent series.

Μιλώντας για την ταινία ο σκηνοθέτης Eli Roth δήλωσε:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα βυθιστώ μαζί με αυτή την τόσο ταλαντούχα ομάδα και το στούντιο στον κόσμο του Borderlands. Έχω λαμπρή ιστορία με την Lionsgate, νιώθω ότι μεγαλώσαμε παρέα, όλες οι εμπειρίες που συγκέντρωσα στην καριέρα μου οδήγησαν σε ένα τόσο φιλόδοξο και τέτοιας έκτασης project.

Ο πρόεδρος της Lionsgate, Nathan Kahane, δήλωσε απ’ την μεριά του:

Έχοντας ως οδηγό το όραμα του Eli και την ικανότητα του Craig στο σενάριο, πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να φέρουμε τον αναρχικό -όπως ακριβώς ταιριάζει- κόσμο του Borderlands στη μεγάλη οθόνη με τέτοιο τρόπο που θα ικανοποιήσει τους fans τόσο του παιχνιδιού όσο και του κινηματογράφου. Θα είναι κάτι φρέσκο και συναρπαστικό.

Περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Προφανώς θα μάθουμε εν καιρώ.