Στο ‘Holly Slept Over’ μία απρόσκλητη επισκέπτρια φέρνει τα πάνω κάτω σ’ ένα σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οικοδεσπότες ψάχνουν τρόπο να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους
28 Ιανουαρίου 2020 13:19
Στο ‘Holly Slept Over’ μία απρόσκλητη επισκέπτρια φέρνει τα πάνω κάτω σ’ ένα σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα-κωμωδία Holly Slept Over με το οποίο ο Joshua Friedlander επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, επιμελούμενος επιπλέον και το σενάριο, ενώ εν προκειμένω σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τους Nathalie Emmanuel (Game of Thrones) και Ron Livingston.

Η πλοκή εστιάζει στη σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού (Erinn Hayes, Josh Lawson) που προσπαθούν να συλλάβουν παιδί, προσπάθεια η οποία μέχρι στιγμής αποβαίνει άκαρπη, κάτι που σίγουρα επηρεάζει τις μεταξύ τους δυναμικές. Από την άλλη, και δύο φιλικά τους πρόσωπα φαίνεται να περνούν ένα flat διάστημα όσον αφορά τον δεσμό τους. Ωστόσο, την ένταση στην αλληλεπίδραση των παραπάνω ηρώων θα αναζωπυρώσει η άφιξη μίας παλιάς τους γνώριμης από το πανεπιστήμιο, της ‘Holly’ (Emmanuel) την οποία και θα φιλοξενήσουν για ένα Σαββατοκύριακο. Η παραμονή της εκεί τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

Το cast του project συμπληρώνουν επίσης οι Britt Lower, Alex Poplawski και η Kimberly G. Grader.

Το Holly Slept Over αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 3 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: