Στο ‘The Gentlemen’ ο McConaughey κάνει κουμάντο σε καρτέλ ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ψάχνει να το μοσχοπουλήσει αλλά κάποιοι έχουν αντιρρήσεις!
24 Δεκεμβρίου 2019 18:16
Στο ‘The Gentlemen’ ο McConaughey κάνει κουμάντο σε καρτέλ ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο action αστυνομικό θρίλερ-μαύρη κωμωδία The Gentlemen του Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch) που βασίζεται σε μία ιδέα των Ivan Atkinson και Marn Davies, ενώ κεντρικό ρόλο ερμηνεύει ο Matthew McConaughey (Interstellar, True Detective, Dallas Buyers Club).

Τον διάσημο ηθοποιό πλαισιώνουν υποκριτικά και οι: Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Henry Golding (Crazy Rich Asians) , Michelle Dockery (Downton Abbey), Colin Farrell (Widows, The Lobster, The Killing of a Sacred Deer), Jeremy Strong, Eddie Marsan, και ο Hugh Grant.

Ο Ritchie επανέρχεται δυναμικά στο καθαρόαιμο βρετανικό γκανγκστερικό είδος, θυμίζοντας σε ύφος το Δύο καπνισμένες κάννες (1998) και το Snatch (2000), με σημείο αναφοράς την κόντρα βαρέων βαρών του «παλιού ευρωπαϊκού παράνομου χρήματος» και της μοντέρνας αγοράς της μαριχουάνας. Εν προκειμένω, πρωτοστατεί η φυσιογνωμία ενός Άγγλου μεγαλέμπορου ναρκωτικών, του ‘Mickey Pearson’ (McConaughey) που θα κάνει τα πάντα για να πουλήσει στην πιο υψηλή τιμή την κερδοφόρα αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, έχοντας ως άμεσα ενδιαφερόμενο κάποιον από μία δυναστεία δισεκατομμυριούχων από την Οκλαχόμα. Το ζήτημα είναι ότι στις συναλλαγές του ήρωα παρεμβάλλονται τόσο οι φίλοι όσο και οι εχθροί του, με τους τελευταίους να στήνουν έναν τρικούβερτο χορό από συνωμοσίες, απάτες, εκβιασμούς και μίζες για να του κλέψουν κάτω από την μύτη την ευκαιρία που θα του φέρει την καλή!

Το The Gentlemen αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την STXfilms στις 24 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: