MCU: Ίσως χρειαστούν και δέκα χρόνια για να δούμε κάτι αντίστοιχο του Avengers: Endgame

Η Marvel μιλάει για το Phase 4
28 Οκτωβρίου 2019 16:02
MCU: Ίσως χρειαστούν και δέκα χρόνια για να δούμε κάτι αντίστοιχο του Avengers: Endgame

Το Avengers: Endgame έσπασε αμέτρητα ρεκόρ στον κινηματογράφο και ουσιαστικά έδωσε και ένα φινάλε στην ιστορία της πρώτης φουρνιάς ηρώων της Marvel, ολοκληρώνοντας την τρίτη φάση του Marvel Cinematic Universe. Τώρα, η παραγωγός που δουλεύει πολλά χρόνια στο MCU, Trinh Tran, αποκαλύπτει πως οι fans θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό ακόμη για να δουν ξανά κάτι αντίστοιχο του Endgame.

Αρχικά πρέπει να διευκρινιστεί πως η εταιρία έχει αποκαλύψει ήδη τα πλάνα της για την τέταρτη φάση του MCU. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως αρκετοί από τους «παλιούς» ήρωες θα συνεχίσουν με τις δικές τους solo ταινίες, ενώ νέοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα επόμενα χρόνια. Συγχρόνως, πολλοί superheroes θα λάβουν δικές τους σειρές στη μικρή μας οθόνη, μέσα από το Disney+ που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Αμερική. Το χρονοδιάγραμμα αυτό θα διαρκέσει μέχρι το 2021 και όπως μεταφέρει η Tran, για την ώρα η Marvel εστιάζει στις ταινίες που έχει ανακοινώσει και όχι στο επόμενο μεγάλο crossover event. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να ξανά δούμε κάποιο τεράστιο crossover από το MCU. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο CinemaBlend, η Tran δήλωσε:

Για την ώρα εστιάζουμε στις ταινίες που θα κυκλοφορήσουμε στο πλαίσιο του Phase 4, προφανώς ώστε αυτές οι ιστορίες να είναι νέες, συναρπαστικές και διαφορετικές. Θέλουμε το κοινό να μπορεί να συνδεθεί με αυτές, όπως και με τις προηγούμενες ταινίες μας στο παρελθόν.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, ήταν όνειρό μας να φτάσουμε στα επίπεδα του Infinity War και του Endgame. Δεν ξέραμε που ακριβώς θα καταλήγαμε όταν αρχίσαμε, αλλά είναι απίστευτο που μπορέσαμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο. Τώρα θα ήταν επίσης απίστευτο αν μπορούσαμε να φτάσουμε ξανά σε αυτό το επίπεδο δέκα χρόνια αργότερα, οπότε θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι κάνουμε και να χτίζουμε το MCU και το συνδετικό ιστό του.

Τώρα, προφανώς, έχουμε και την πλευρά του Disney+ που δείχνει πως οι χαρακτήρες μας ζουν σε αυτό τον κόσμο. Έχουμε πολλές περισσότερες ιστορίες και περισσότερες πνευματικές ιδιοκτησίες που συνδέονται στο MCU. Οπότε, θα ήταν εκπληκτικό αν κάναμε κάτι αντίστοιχο δέκα χρόνια μετά.

Τελικά φαίνεται πως το επόμενο επικό crossover του MCU απέχει πολλά ακόμη χρόνια, οπότε οπλιστείτε με υπομονή.