Πλάνα από το ακυρωθέν Avengers παιχνίδι της THQ με gameplay που θυμίζει "Skyrim" (ΒΙΝΤΕΟ)

Avengers... disassemble!
04 Ιουνίου 2020 14:25
Πλάνα από το ακυρωθέν Avengers παιχνίδι της THQ με gameplay που θυμίζει "Skyrim" (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως έγινε γνωστό η THQ είχε στα σκαριά ένα Avengers FPS παιχνίδι που ήταν να κυκλοφορήσει το 2012. Ο τίτλος είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παράλληλα με την πρώτη ταινία των Εκδικητών το 2012, αλλά η Marvel ακύρωσε το συμβόλαιό της με την THQ, με αποτέλεσμα την ακύρωσή του.

Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, το παιχνίδι ήταν σε πρώτο πρόσωπο και μπορούσε να παιχτεί με άλλους τέσσερις σε co-op, ενώ στο gameplay έμοιαζε αρκετά με το The Elder Scrolls V: Skyrim της Bethesda. Οι ήρωες που θα παίρνατε τον έλεγχό τους ήταν οι Captain America, Hulk, Thor και Iron Man με τον καθένα να έχει ξεχωριστό UI, skills και εξοπλισμό.

Μπορεί αυτό το παιχνίδι που είναι βασισμένο στους Εκδικητές της Marvel να ακυρώθηκε, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι η Square Enix είναι έτοιμη να μας παραδώσει μια περιπέτεια με τους εμβληματικούς ήρωες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, που φαντάζει αρκετά πληρέστερη από αυτήν της THQ, με τίτλο "Marvel's Avengers". Δείτε το βίντεο του ακυρωθέν παιχνιδιού μέσα από τον player παρακάτω.