Η νέα σειρά της Marvel έχει ένα λάθος που μόνο οι παρατηρητικοί fans πρόσεξαν! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα λάθος που ξέφυγε από την παραγωγή, αλλά το είδαν οι fans…
27 Νοεμβρίου 2021 14:15
Η νέα σειρά της Marvel έχει ένα λάθος που μόνο οι παρατηρητικοί fans πρόσεξαν! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα η νέα τηλεοπτική σειρά της Marvel, μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus. Πρόκειται για το Hawkeye, το 3ο κατά σειρά σόου του MCU, το οποίο μας δείχνει μια νέα ιστορία με τον “Clint Barton” του Jeremy Renner και την Kate Bishop της Hailee Steinfeld, που τον έχει ως ίνδαλμα και προσπαθεί να φέρει δικαιοσύνη, με το δικό της τρόπο.

Η πρεμιέρα της σειράς παρόλο που τα πήγε αρκετά καλά, άναψε φωτιές στην κοινότητα, ειδικά σε αυτή του Reddit, καθώς οι fans βρήκαν ένα λάθος που χαλά το continuity του MCU. Συγκεκριμένα, η σειρά έκανε ένα flashback στη μάχη των Avengers στο 2012, όταν η νεαρή Kate Bishop (Clara Stack), σώθηκε από τον Clint Barton. Όταν λοιπόν η μικρή Bishop κοιτάει το κατεστραμμένο σπίτι της, βλέπει μακριά τον πύργο των Avengers, από τον οποίο λείπουν μερικά γράμματα.

Με την πρώτη ματιά δε θα το καταλάβετε, αλλά αν προσέξετε καλύτερα στην ταμπέλα φαίνεται ξεκάθαρα το γράμμα “K”, από το όνομα του Stark. Ωστόσο, αν θυμάστε την αρχική Avengers ταινία, σε αυτό το σημείο η “ταμπέλα” και συγκεκριμένα το γράμμα “Κ” είχε ανατιναχτεί.

Αναλυτικότερα, το γράμμα έπεσε στην ταινία στο 1:44:10, την ώρα που ο Hawkeye πηδά από το κτήριο αργότερα και συγκεκριμένα στο 2:02:15. Επομένως, παρόλο που επιφανειακά δε μοιάζει με λάθος, αφού στο τέλος πέφτουν όλα τα γράμματα για να μείνει το A που αντιπροσωπεύει την ομάδα, είναι μια λεπτομέρεια που οι φανατικοί του MCU δεν άφησαν να περάσει απαρατήρητη.

Το αν η VFX ομάδα θα κληθεί να διορθώσει το λάθος της είναι κάτι που δε γνωρίζουμε ακόμη, αλλά σίγουρα δεν είναι η χειρότερη απροσεξία που έχουμε δει σε σειρά, με τα πρωτεία να ανήκουν μάλλον στο Starbucks ποτηράκι του Game of Thrones που ομοίως είχε γίνει viral πριν μερικά χρόνια.