Η Marvel φέρνει το anime των Avengers δωρεάν στο YouTube – Δείτε το 1ο επεισόδιο

Θα αποτελείται από 39 επεισόδια
29 Σεπτεμβρίου 2023 17:27
Η Marvel φέρνει το anime των Avengers δωρεάν στο YouTube – Δείτε το 1ο επεισόδιο

H Marvel ξεκίνησε να ανεβάζει το γνωστό anime των Avengers στο YouTube και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και εσείς εντελώς δωρεάν.

Ο λόγος γίνεται για το Marvel’s Future Avengers που έκανε πρεμιέρα το 2017 και αποτελείται από 39 επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο διάρκειας 23 λεπτών περίπου βρίσκεται ήδη στο YouTube για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε το σειρά. Όπως μεταφέρει η Marvel, τα επεισόδια θα ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Το Marvel Future Avengers ακολουθεί μια ομάδα παιδιών που μαθαίνουν ότι έχουν μεγαλώσει υπό τον έλεγχο της Hydra, αλλά ξεφεύγουν από όλο αυτό και συνεργάζονται με τους Iron Man, Captain America, Thor, Hulk και Wasp για να κατατροπώσουν τους κακούς της υπόθεσης.

Η σειρά ακολουθεί τον Makoto και τους φίλους του καθώς εκπαιδεύονται κάτω από τους ισχυρότερους ήρωες της Γης ως μαθητευόμενοι και έχουν την ονομασία "Future Avengers”.

Παρακολουθήστε το 1o επεισόδιο παρακάτω:

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Marvel’s Future Avengers πατώντας εδώ.

Η anime σειρά έπαιξε και στο Disney+ τον Φεβρουάριο του 2020 και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να το δείτε στο YouTube, μιας και θα είναι δωρεάν όλα τα επεισόδια. Τα επεισόδια αυτά ανεβαίνουν στο επίσημο κανάλι της εταιρίας το Marvel HQ.