Το One Piece συναντά τους Avengers μέσα από μια συλλογή επικών posters (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Pirates Assemble!
07 Ιουνίου 2020 13:46
Το One Piece συναντά τους Avengers μέσα από μια συλλογή επικών posters (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το One Piece είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο διάσημα anime όλων των εποχών, γράφοντας ιστορία εδώ και πολλά χρόνια. Από το 1997 που γράφτηκαν οι πρώτες σελίδες του manga, βρίσκεται στην πρώτη θέση με τις υψηλότερες πωλήσεις, ενώ μετά ακολούθησαν πολύ πετυχημένα οι anime ταινίες, τα παιχνίδια και φυσικά η anime σειρά που και εδώ στην Ελλάδα έχει γράψει τη δική της ιστορία. Τι συμβαίνει, όμως, όταν ο κόσμος των Πειρατών «συγκρουστεί» με τους Avengers της Marvel; Η απάντηση είναι σε μία επική αφίσα που θέλει να «μιλήσει» στην καρδιά σας.

Τώρα, ο αρτίστας Andy Choo και το The Andimoo Studios από τη Σιγκαπούρη δημιούργησε μία αφίσα για τους φανατικούς του One Piece και των Avengers. Έκανε, λοιπόν, ένα crossover των χαρακτήρων από το διάσημο manga και τους έβαλε στον κόσμο της Marvel. Σε αυτές τις εικόνες όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, ο Luffy «ποζάρει» στο φακό ως Captain America, ενώ φυσικά δε λείπουν και οι Roronoa Zoro, Nami, Usopp και Sanji.

Δείτε την επική αφίσα και μερικές άλλες εικόνες παρακάτω:

One Piece x Avengers | Unboxholics.com

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μια One Piece live-action σειρά βρίσκεται στα σκαριά από τον Eiichiro Oda και πρόκειται να προβληθεί μέσα από τη "συχνότητα" του Netflix. Παρόλο που δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για το εν λόγω σόου, ξέρουμε ότι θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα καταφθάσει κάποια στιγμή μελλοντικά στην streaming υπηρεσία.