Ο James Gunn δε θα σκηνοθετήσει κάποια μελλοντική Avengers ταινία

Δεν του έγινε καμία πρόταση αλλά δεν ενδιαφέρεται
15 Ιουνίου 2020 13:10
Ο James Gunn δε θα σκηνοθετήσει κάποια μελλοντική Avengers ταινία

Αν και έχει σκηνοθετήσει τις δύο ταινίες των Guardians of the Galaxy, ο James Gunn αποκάλυψε ότι δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει κάποια μελλοντική Avengers ταινία. Συγκεκριμένα, ο διάσημος σκηνοθέτης μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram αναφέρει ότι δεν του είχε γίνει ποτέ πρόταση, αλλά δε θα ενδιαφερόταν να σκηνοθετήσει κάποιο φιλμ των Εκδικητών.

Έδωσε την παραπάνω απάντηση όταν ένας fan τον ρώτησε αν είχε ερωτηθεί ποτέ να σκηνοθετήσει ένα Avengers φιλμ ή αν θα το έκανε. Η απάντησή του ήταν ότι δεν του έχει ζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο από τη Marvel, αλλά αν του έκανε πρόταση δε θα το έκανε.

Ο James Gunn έγινε ευρέως γνωστός από το Tromeo and Juliet, ενώ αργότερα σκηνοθέτησε και έγραψε την πρώτη του μεγάλη ταινία, ονόματι Slither. Το 2014 ανέλαβε το φιλμ των Guardians of the Galaxy, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Οι επερχόμενες δουλειές του James Gunn θα είναι το The Suicide Squad των Warner Bros και DC, ενώ παράλληλα θα επιστρέψει για να αναλάβει το Guardians of  the Galaxy Vol. 3 για τη Marvel.