Το trailer του ‘Little Monsters’ μας λέει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε περί ζόμπι-Αποκαλύψεων

Και να προσπαθήσουμε να δούμε και μία πιο φωτεινή πλευρά τους
13 Σεπτεμβρίου 2019 18:08
Το trailer του ‘Little Monsters’ μας λέει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε περί ζόμπι-Αποκαλύψεων

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Little Monsters, την μεταποκαλυπτική παρωδία με ζόμπι που επιμελήθηκε ο Αυστραλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Abe Forsythe, με την Lupita Nyong'o (Us, 12 Years a Slave) και τον Josh Gad να ηγούνται του cast.

Δίπλα τους όμως θα δούμε και τον Alexander England (Alien: Covenant) ως τον ‘Dave’, έναν μουσικό που εκούσια προσφέρεται ως συνοδός του ανιψιού του σε μία εκδρομή του νηπιαγωγείου, προκειμένου να ψυχαγωγήσει την τάξη του μικρού. Η δασκάλα των παιδιών, ‘Caroline’ (Nyong'o) δείχνει να εκτιμά μία τέτοια πρωτοβουλία. Αλλά όταν ένας ανταγωνιστής του, ο ‘Teddy McGiggle’ (Gad) θελήσει να κερδίσει εκείνος το ενδιαφέρον της κοπέλας τότε οι δύο άνδρες θα μπουν σε μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Αυτό εντούτοις, που δεν είχαν καν κατά νου είναι ότι η Αποκάλυψη με ζωντανούς-νεκρούς είναι προ των πυλών. Οπότε ο ήρωας και η παιδαγωγός θα αποπειραθούν να σώσουν τα πιτσιρίκια από την επιδρομή των αιμοβόρων τεράτων και μάλιστα επινοώντας διάφορους περισπασμούς. Όπως λ.χ. το να αρχίσουν όλοι μαζί τα παιδικά τραγούδια!

Οι Keith και Jess Calder συντονίζουν τις διαδικασίες παραγωγής μέσω της Snoot Entertainment, καθώς επίσης και η Bruna Papandrea από την Made Up Stories.

Το Little Monsters θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 8 Οκτωβρίου του 2019, ενώ στο Hulu στις 11 του ίδιου μήνα. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: