Ο σκηνοθέτης του Deadpool 2 μιλάει για το μέλλον του franchise στη Disney

Θα συνεχίσει να είναι R Rated;
07 Αυγούστου 2019 12:15
Ο σκηνοθέτης του Deadpool 2 μιλάει για το μέλλον του franchise στη Disney

Τα Deadpool και Deadpool 2 κυκλοφόρησαν πριν μερικά χρόνια σημειώνοντας εξαιρετική πορεία και μάλιστα ήταν από τις ελάχιστες R Rated ταινίες της Marvel. Πλέον τα δικαιώματα του franchise τα έχει η Disney, αφού εξαγόρασε την πλειοψηφία των περιουσιακών στοιχείων της FOX πριν αρκετό καιρό. Πολλοί είναι εκείνοι τώρα που αναρωτιούνται αν η επόμενη ταινία του anti-hero θα συνεχίσει να είναι για «μεγάλους», αφού η Disney είναι κατά βάση προσανατολισμένη σε περιεχόμενο φιλικό προς όλες τις ηλικίες.

https://i.imgur.com/uUKtzNP.jpg

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του Deadpool 2, David Leitch, μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε στο Yahoo Movies UK, αναφέρει πως τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη σχετικά με το μέλλον του Deadpool και την ηλικιακή ταξινόμηση της ταινίας.

Είναι R Rated, αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως όλο το brand. Το Deadpool δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να είναι R Rated, όπως και η Disney δεν χρειάζεται να φτιάχνει απαραιτήτως μόνο PG-13 ταινίες. Νομίζω πως θα βρούμε μια καλή μέση λύση.

Υπάρχει πολύ μυστήριο ακόμα που περιβάλλει το τι θέλουν να κάνουν με τη συνέχεια του franchise, αλλά νομίζω ότι από τις συζητήσεις που έχω ακούσει, τα πράγματα είναι θετικά.

Λέτε, λοιπόν, το τρίτο κεφάλαιο του Deadpool να είναι R Rated και ας είναι ταινία της Disney; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.