Ο βασιλιάς του Rock n’ Roll ζει ξανά μέσω του φιλμ που ετοιμάζει ο Baz Luhrmann

Και ήδη για τον Α’ ρόλο κονταροχτυπιέται μία πεντάδα διάσημων ονομάτων του Hollywood
04 Ιουλίου 2019 07:01
Ο βασιλιάς του Rock n’ Roll ζει ξανά μέσω του φιλμ που ετοιμάζει ο Baz Luhrmann

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ansel Elgort (Baby Driver), o Aaron Taylor-Johnson (Outlaw King), ο Miles Teller (Top Gun: Maverick), o Austin Butler (Once Upon a Time in Hollywood) και ο Harry Styles (Dunkirk) να είναι τα υποψήφια ονόματα που θα διεκδικήσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο βιογραφικό φιλμ-δράμα που σκηνοθετεί ο Baz Luhrmann για τον Elvis Presley.

Ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Tom Hanks (Cast Away, Forrest Gump, Philadelphia) υπέγραψε ήδη για την συμμετοχή του στο όλο εγχείρημα όπου θα υποδυθεί τον Colonel Tom Parker, τον μάνατζερ του βασιλιά του Rock n’ Roll.

Ο Parker ανακάλυψε τον Presley όταν ήταν ακόμη ένας άσημος καλλιτέχνης βοηθώντας τον να εξελιχθεί σημαντικά στην καριέρα του, διευκολύνοντάς τον να κλείσει συμβόλαιο με την RCA Records, και επιπλέον να κάνει τα δικά του βήματα και στον χώρο της υποκριτικής.

Προς το παρόν, η ταινία δεν έχει τιτλοφορηθεί ακόμη, ενώ ο Luhrmann ευελπιστεί τα γυρίσματά της να ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο.