Kraven The Hunter: O Aaron Taylor-Johnson διψά για αίμα στο νέο teaser

Έρχεται η solo ταινία ενός ακόμη villain του Spider-Verse της Sony
18 Ιουλίου 2023 00:00
Kraven The Hunter: O Aaron Taylor-Johnson διψά για αίμα στο νέο teaser

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο teaser για το Kraven The Hunter, το νέο κεφάλαιο του Sony's Spider-Man Universe που συνυπάρχει με τις ταινίες των Venom με τον Tom Hardy, Spider-Man του Tom Holland και του Morbius με τον Jared Leto. Στην solo ταινία του γνωστού ορκισμένου αντίπαλου του Peter Parker πρωταγωνιστεί ο Aaron Taylor-Johnson υποδυόμενος τον ομώνυμο ρόλο με ορμή και νεύρο. 

Άλλωστε και σε αυτό το teaser θα δείτε ότι δε χαρίζει σε τίποτα στο θέμα της βίας και του αίματος, όντας η πρώτη R-rated ταινία της Sony, εντός του δικού της σύμπαντος. "Μόλις μπει κανείς στη λίστα του, βγαίνει με έναν ακόμη τρόπο" λέει ένας χαρακτήρας και το teaser κόβει σε μερικές από τις θεαματικές και έντονα βίαιες σκηνές της με τον Kraven να κυνηγά τα θύματά του. 

Στην ταινία μαζί με τον Aaron Taylor-Johnson συμπρωταγωνιστεί και ο Russel Crowe στο ρόλο του πατέρα του Sergei Kravinoff, o οποίος υποδύθηκε κι άλλον ρόλο για το MCU και συγκεκριμένα αυτόν του Δία στο Thor: Love & Thunder. Επίσης, τον ετεροθαλή αδερφό του, ονόματι Dmitri Smerdyakov/Chameleon, υποδύεται ο Fred Heschinger, ενώ ο Alessandro Nivola (Many Saints of Newark) θα παίξει μια νέα βερσιόν του Rhino, του πασίγνωστου villain του Spidey, με τη δυνατότητα να μεταμορφώνει το δέρμα του σε ρινόκερου. Το cast συμπληρώνουν οι: Ariana DeBose (West Side Story), Christopher Abbott και Levi Miller. Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο J.C. Chandor γνωστός για τις ταινίες "Triple Frontier", "A Most Violent Year" και "Margin Call". 

Δείτε το νέο teaser του Kraven The Hunter

Το Kraven The Hunter θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους.