Το πρώτο trailer του Kraven The Hunter βγάζει βίαια και άγρια ένστικτα στο Spider-Verse

Δείτε τον Aaron Taylor-Johnson ως Kraven στην ταινία της Sony Pictures
19 Ιουνίου 2023 21:53
Το πρώτο trailer του Kraven The Hunter βγάζει βίαια και άγρια ένστικτα στο Spider-Verse

Πλουσιότερο γίνεται από σήμερα το Spider-Verse της Sony καθώς η εταιρία κυκλόφηρσε το πρώτο trailer της ταινίας "Kraven The Hunter" με τον Aaron Taylor-Johnson στον ομώνυμο ρόλο, να δείχνει διψασμένος για αίμα και εκδίκηση. Πρόκειται για το νέο κεφάλαιο του "Sony's Spider-Man Universe" που μας συστήνει σε έναν ακόμη κλασικό villain του Spidey, μετά τους Venom και Morbius, οι οποίοι είχαν τις δικές τους ταινίες. 

Στο πρώτο χορταστικό trailer διάρκειας τριών λεπτών ο Aaron Taylor Johnson, που γνωρίσαμε από τα "Kick-Ass" και "Bullet Train", μεταμορφώνεται στον Sergei Kravinoff, έναν άνδρα που αποκτά υπερφυσικές, κτηνώδεις δυνάμεις και την ικανότητα να επικοινωνεί με το ζωϊκό βασίλειο, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε μικρός κατά τη διάρκεια ενός κυνηγιού με τον πατέρα του. Τον πατέρα του υποδύεται ο Russel Crowe (Ράσελ Κρόου), ενώ τον ετεροθαλή αδερφό του, ονόματι Dmitri Smerdyakov/Chameleon, ο Fred Heschinger. Επίσης, μαζί τους παίζει η Ariana DeBose (West Side Story), Christopher Abbott και Levi Miller. 

Όσο περνάει το trailer και η βίαια εντείνεται με τον Kraven να πετσοκόβει και να τρώει κυριολεκτικά μέλη των εχθρών του, εμφανίζεται και ο Alessandro Nivola λέγοντας "Δε θέλεις να ξέρει γιατί με λένε Rhino;" και έτσι αποκαλύπτεται ότι θα παίξει μια νέα βερσιόν του πασίγνωστου villain, ενώ φαίνεται και να μεταμορφώνεται το δέρμα του σε ρινόκερου. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για την πρώτη R-rated ταινία της Sony με villain του Spider-Man. 

Δείτε το πρώτο trailer του Kraven The Hunter

Αυτή είναι και η αφίσα της ταινίας Kraven, η οποία εμπνέεται από την κλασική πόζα και το σκίτσο του ομώνυμου κόμικ. 

 

Το Kraven The Hunter θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους.