Kraven: Η πρώτη R-rated Marvel ταινία του σύμπαντος της Sony είναι γεγονός

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα πλάνα του Kraven με τον Aaron Taylor-Johnson με αιματηρές διαθέσεις
26 Απριλίου 2023 00:42
Kraven: Η πρώτη R-rated Marvel ταινία του σύμπαντος της Sony είναι γεγονός

Στο πλαίσιο της CinemaCon 2023 η Sony Pictures παρουσίασε εκτενώς όλες τις μεγάλες ταινίες που θα φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες και φυσικά ανάμεσά τους ήταν το Kraven The Hunter με τον Aaron Taylor-Johnson

Η ταινία που αποτελεί μέρος του Sony's Spider-Man Universe μαζί με τα spinoffs των Venom και Morbius θα λαμβάνει χώρα σε έναν απρόσμενα σκοτεινό και ζοφερό κόσμο. Αυτό το στοιχείο ήρθε να "κλειδώσει" η ανακοίνωση της Sony Pictures ότι το Kraven θα είναι η πρώτη R-Rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του δικού της σύμπαντος. 

Μια πρώτη γεύση από το πόσο R-rated θα είναι το Kraven δόθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο teaser trailer που προβλήθηκε στη CinemaCon 2023. Όπως περιγράφουν πολλά μέσα του εξωτερικού, ο Taylor-Johnon του Kraven θα χρησιμοποιεί παγίδες για να πιάνει τους αντιπάλους του, ενώ τον έδειξε να τρώει κυριολεκτικά το πρόσωπο ενός εχθρού του. Αποκαλύφθηκε ότι ο Kraven του Aaron Taylor-Johnson θα φοράει ένα κοστούμι βγαλμένο απευθείας από τα κόμικ. 

Στο τέλος των πλάνων αυτών, δόθηκε και η πρώτη ματιά στο νέο "Rhino" τον οποίο θα υποδυθεί τελικά ο Alessandro Nivola (The Many Saints of Newark). Το cast συμπληρώνουν κι άλλα δυνατά και βραβευμένα με Όσκαρ ονόματα όπως αυτό του Russell Crowe (Gladiator), που θα παίξει τελικά τον πατέρα του Kraven, Sergei Kravinoff, και της Araian DeBose (West Side Story), καθώς και του Fred Hechinger (The White Lotus). 

Σε αυτό το σημείο αναφέρουμε ότι στο σύμπαν του SSU αναμένονται το Madame Web (Φεβρουάριος 2024) με τις Dakota Johnson, Sydney Sweeney και Emma Roberts, το 'Venom 3' με τον Tom Hardy, και το 'El Muerto' με τον ράπερ Bad Bunny. 

Τη σκηνοθεσία του "Kraven" έχει αναλάβει ο J.C. Chandor υποψήφιος για Όσκαρ με το "Margin Call" και το ρεζουμέ του περιλαμβάνει τα "A Most Violent Year", All is Lost και Triple Frontier.

Το Kraven The Hunter είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου 2023 στις αίθουσες.