Knives Out: Στο πρώτο trailer βγαίνουν τα μαχαίρια από το άπαιχτο χολιγουντιανό cast

Τα ονόματα που παίζουν δεν χωράνε στον υπότιτλο
02 Ιουλίου 2019 19:04
Knives Out: Στο πρώτο trailer βγαίνουν τα μαχαίρια από το άπαιχτο χολιγουντιανό cast

H Lionsgate έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson. Ο λόγος για το άκρως αναμενόμενο Knives Out, ένα κλασικό θρίλερ μυστηρίου όπου η πλοκή του επικεντρώνεται σε έναν φόνο και όλοι προσπαθούν να βρουν "ποιος το έκανε". Αν και εκ πρώτης όψης φαντάζει μια κλασική ντετέκτιβ ιστορία στο στιλ του "Murder on the Orient Express", αυτό που εντυπωσιάζει είναι το άπαιχτο cast της ταινίας, που κυριολεκτικά εξυψώνει το όλο εγχείρημα.

Στο Knives Out λοιπόν πρωταγωνιστούν μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι: Daniel Craig, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford, Noah Segan, Edi Patterson, Riki Lindhome, Jaeden Martell, και ο Christopher Plummer

Με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, δράματος και μυστηρίου, το εγχείρημα του Johnson αναμένεται να είναι μια "Whodunnit" τύπου ταινία σαν καμία άλλη. Απολαύστε το trailer και το poster παρακάτω. 

Το Knives Out αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου 2019.