Avengers: Endgame | Οι πρώτες spoiler-free αντιδράσεις από την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες

Ένα 24ωρο απέχει η πρεμιέρα στην Ελλάδα
23 Απριλίου 2019 11:26
Avengers: Endgame | Οι πρώτες spoiler-free αντιδράσεις από την πρεμιέρα στο Λος  Άντζελες

Το Avengers: Endgame απέχει μόλις ένα 24ωρο από τα ανοίξει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας, ωστόσο η παγκόσμια πρεμιέρα του έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Λος Άντζελες.

Στρώθηκε το μωβ χαλί -αντί για κόκκινο ως είθισται- ώστε να ταιριάζει με το κλίμα του Endgame και παρέλασαν πλήθος διασήμων αλλά και ολόκληρο το cast, όπως οι Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Paul Rudd, Brie Larson, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Josh Brolin, Evangeline Lilly, Karen Gillian και Anthony Mackie.

Ωστόσο, μπορεί οι αστέρες να έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας για το ξεχωριστό event που στήθηκε στο LA Convention Center, αλλά το ενδιαφέρον των fans στράφηκε στις πρώτες αντιδράσεις των ειδικών καλεσμένων και δημοσιογράφων για το φιλμ των Anthony και Joe Russo. Ακολουθούν μερικές από τις spoiler-free αντιδράσεις που δημοσιεύθηκαν στο Twitter: 

 

 

 

Εν ολίγοις οι πρώτες αντιδράσεις αναμενόμενα μιλούν για ένα συναρπαστικό και επικό κλείσιμο στο MCU, που χτίζεται εδώ και μια δεκαετία. Εσείς θα πάτε να δείτε το Endgame τις πρώτες μέρες;

Το Avengers: Endgame θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου.