The White Crow trailer | Ο Ralph Fiennes υποδύεται τον δάσκαλο του πιο διάσημου Ρώσου χορευτή

Ενώ κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη
28 Ιανουαρίου 2019 21:45
The White Crow trailer | Ο Ralph Fiennes υποδύεται τον δάσκαλο του πιο διάσημου Ρώσου χορευτή

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα εποχής The White Crow, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Ralph Fiennes (Schindler’s List, The English Patient) αλλά αναλαμβάνει και κεντρικό ρόλο ενσαρκώνοντας τον δάσκαλο κλασικού μπαλέτου του πιο δημοφιλούς χορευτή Rudolf Nureyev.

Ο Oleg Ivenko κάνει εν προκειμένω το ντεμπούτο του στην υποκριτική ερμηνεύοντας τον εν λόγω παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη του ρωσικού μπαλέτου. Ο Nureyev που διέπρεψε στο συγκεκριμένο είδος χορού είχε ζητήσει άσυλο στην Γαλλία κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Η ταινία πραγματεύεται την απογείωση όπως επίσης και τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας του, τα διαπολιτισμικά εμπόδια που συνάντησε αλλά και την κληρονομιά που άφησε πίσω του. Η καθοδήγηση που είχε λάβει από τον μέντορά του, Alexander Pushkin (Fiennes) στις σπουδές του υπήρξε καθοριστική βεβαίως για την μετέπειτα πορεία του.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Adèle Exarchopoulos (Blue Is The Warmest Color), Sergei Polunin, Chulpan Khamatova, Olivier Rabourdin, Raphaël Personnaz, και ο Louis Hofmann.

Το The White Crow αναμένεται να προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στον Μάρτιο, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία διανομής του στις Η.Π.Α. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: