Hobbs & Shaw: Στην νέα φωτογραφία ο Dwayne Johnson καταδιώκει την Vanessa Kirby

Και η αδρεναλίνη σκαρφαλώνει στα ύψη!
04 Δεκεμβρίου 2018 15:49
Hobbs & Shaw: Στην νέα φωτογραφία ο Dwayne Johnson καταδιώκει την Vanessa Kirby

Κυκλοφόρησε καινούργιο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του Hobbs & Shaw του David Leitch (Deadpool 2), του επερχόμενου spin-off του Fast & Furious όπου βλέπουμε τον Dwayne "The Rock’ Johnson (Jungle Cruise) να κυνηγάει την Vanessa Kirby (The Crown, Mission: Impossible – Fallout).

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο διάσημους ηθοποιούς στο σετ της ταινίας στο Λονδίνο, με τον ίδιο τον Dwayne Johnson να αναρτά την παραπάνω εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην εν λόγω action περιπέτεια ο ατρόμητος πράκτορας ‘Luke Hobbs’ (Johnson) παίρνει ακόμη πιο πατριωτικά την κόντρα του με τον σκληροτράχηλο πρώην βετεράνο αξιωματικό και νυν κακοποιό ‘Deckard Shaw’ (Jason Statham), ώστε να στρέψει το βλέμμα του και σε άλλα μέλη της φαμίλιας του. Οπότε, η Vanessa Kirby ως η αδερφή του ‘Deckard’ δεν θα διαφύγει έτσι αναίμακτα της προσοχής του ‘Shaw’. Ο Chris Morgan (Atomic Blonde) επεξεργάζεται εδώ το σενάριο. Τις διαδικασίες παραγωγής συντονίζουν οι Original Films και Seven Bucks Productions.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Eiza Gonzalez (Baby Driver), Eddie Marsan και ο Idris Elba (Luther, Avengers: Infinity War).

To Hobbs & Shaw έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου του 2019.