Το κινηματογραφικό spinoff του "Gomorrah" είναι στα σκαριά

Και ο Marco D’Amore θα αναλάβει ως πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης
10 Σεπτεμβρίου 2018 18:04
Το κινηματογραφικό spinoff του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα  του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το αστυνομικό δράμα Gomorrah που βασίζεται στο ομώνυμο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Roberto Saviano, πρόκειται να αποκτήσει το δικό του spinoff το οποίο μάλιστα προορίζεται για το σινεμά και θα εστιάσει στον χαρακτήρα ‘Ciro Di Marzio’ ή αλλιώς γνωστό ως ‘l’Immortale’, όνομα που μέχρι στιγμής συνιστά και τον προσωρινό τίτλο του project. Ο ηθοποιός Marco D’Amore που έχει σκηνοθετήσει επεισόδια από την 4η σεζόν του σόου και υποδύεται την εν λόγω φιγούρα, όπως δείχνουν τα πράγματα θα αναλάβει εν προκειμένω κεντρικό ρόλο ενώ θα επωμιστεί και καθήκοντα δημιουργού του φιλμ.

Ο σεναριογράφος της σειράς Leonardo Fasoli (Zero Zero Zero) επεξεργάζεται τα κείμενα της καινούργιας μυθοπλασίας που θα αποτυπωθεί στο πανί της μεγάλης οθόνης και οι παραγωγοί ευελπιστούν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2019. Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω λεπτομέρειες πάνω στην υπόθεση του έργου αλλά με βάση όσες πληροφορίες έχουν επισημοποιηθεί η πλοκή ενδεχομένως να μας εξιστορήσει την προϊστορία του ‘Di Marzio’. Ίσως μας αφηγηθεί το πώς επιβίωσε όταν ήταν παιδί από έναν καταστροφικό σεισμό και πώς μετατράπηκε σε έναν σκληροτράχηλο εκτελεστή της μαφίας και μέντορα της κεφαλής του ιταλικού υποκόσμου εν ονόματι ‘Gennaro Savastano’.

Ένας εκ των παραγωγών, ο Riccardo Tozzi δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Marco D’Amore και το φιλόδοξο εγχείρημα που ετοιμάζεται: «Ο Marco έκανε εξαιρετική δουλειά σκηνοθετώντας πολλά επεισόδια του 4ου κύκλου του ‘Gomorrah’. Η ταινία αυτή θα αφορά το πώς ο ‘Ciro Di Marzio’ έγινε ο ‘Immortale’ και το πώς προσέγγισε την φατρία “Savastano”. Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος σεισμός του 1980 από τον οποίο επέζησε μικρός συνέβαλε στο να ρίξει τους πρώτους σπόρους για την ενίσχυση της εγκληματικής οργάνωσης Camorra στην Καμπανία, οπότε υπάρχει ένας παραλληλισμός ανάμεσα σε αυτές τις ιστορίες».

Να τονιστεί εδώ ότι η 4η σεζόν του Gomorrah θα προβληθεί στην Ευρώπη την ερχόμενη άνοιξη.