L’Immortale teaser | Ο κινηματογραφικός διάδοχος του ‘Gomorrah’ αποκαλύφθηκε

Ο Marco D’Amore επιστρέφει δριμύτερος ως o διαβόητος «Ciro Di Marzio»
06 Μαΐου 2019 18:35
L’Immortale teaser | Ο κινηματογραφικός διάδοχος του ‘Gomorrah’ αποκαλύφθηκε

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ L’Immortale, το οποίο συνεχίζει πλέον στην μεγάλη οθόνη την παράδοση που άρχισε το τηλεοπτικό γκανγκστερικό δράμα Gomorrah του Sky Italia, με τον ‘Ciro Di Marzio’ ή αλλιώς γνωστό ως ‘l’Immortale’ να έχει την τιμητική του εδώ ως χαρακτήρας.

Φυσικά, εν προκειμένω ο ηθοποιός Marco D’Amore που έχει σκηνοθετήσει επεισόδια από τον 4ο κύκλο της σειράς, επανέρχεται στον παραπάνω ρόλο αναλαμβάνοντας όμως και καθήκοντα δημιουργού της ταινίας.

Το εν λόγω spinoff όπως και το σόου εμπνέεται από το ομότιτλο λογοτεχνικό έργο του Roberto Saviano. Ο σεναριογράφος της σειράς, Leonardo Fasoli (Zero Zero Zero) επιμελείται τα κείμενα του νέου κεφαλαίου που προορίζεται να ανοίξει στο σινεμά.

Η υπόθεση θα εστιάσει στα πρώτα βήματα του ‘Di Marzio’ στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, δείχνοντάς μας μεταξύ άλλων πώς επιβίωσε όταν ήταν μικρός από έναν ολέθριο σεισμό και ποιες συγκυρίες τον ώθησαν να μεταμορφωθεί στον αδυσώπητο επαγγελματία δολοφόνο ‘L’Immortale’ και μέντορα του αρχηγού της ιταλικής μαφίας εν ονόματι ‘Gennaro Savastano’. Θα διαφωτιστεί επιπλέον ο τρόπος που πλησίασε την φατρία “Savastano”, και πώς η παραπάνω φυσική καταστροφή επηρέασε την ισχυροποίηση της δράσης του εγκληματικού συνδικάτου Camorra στην Καμπανία.

Να σημειωθεί ότι 4η σεζόν του Gomorrah ολοκληρώθηκε πριν από τρεις μέρες. Παρακάτω έπεται το σχετικό teaser του L’Immortale: