H Noomi Rapace θα πρωταγωνιστήσει στο Angel of Mine

Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Kim Farrant
06 Φεβρουαρίου 2018 20:33
H Noomi Rapace θα πρωταγωνιστήσει στο Angel of Mine

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η  Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo, Bright, What Happened to Monday, Prometheus, Sherlock Holmes: A Game of Shadows) υπέγραψε για την συμμετοχή της στο ανερχόμενο ψυχολογικό δράμα Angel of Mine, το οποίο θα βασιστεί στο γαλλικής προέλευσης φιλμ L’Empreinte de L’Ange.

Την σκηνοθεσία της ταινίας θα επιμεληθεί η Kim Farrant (Strangerland, Rush), με τον  υποψήφιο για Όσκαρ σεναριογράφο, Luke Davies (Lion) να προσαρμόζει κατάλληλα τους διαλόγους μαζί και με τον David Regal.

Η υπόθεση του έργου πραγματεύεται την ιστορία της Lizzie (Rapace), μίας γυναίκας που βίωσε την απώλεια της κόρης της χρόνια πριν. Όλως παραδόξως αρχίζει από ένα σημείο και έπειτα να πιστεύει ότι το παιδί ενός ξένου είναι αυτό που εκείνη έχασε. Η εμμονή της με το κορίτσι θα χειροτερέψει με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει να χάνει ολοένα και περισσότερο την επαφή με την πραγματικότητα.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκονται οι Josh Etting και Su Armstrong για λογαριασμό των Garlin Pictures, Screen Australia και της SixtyFourSixty. Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής θα συντονίζουν οι Nadine de Barros και Robert Ogden μέσω της Fortitude International.

Τα γυρίσματα του Angel of Mine αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2018.