LAMB: Ατμοσφαιρικός και απόκοσμος ισλανδικός τρόμος με την Noomi Rapace (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer από την folk horror ταινία της Α24
29 Ιουλίου 2021 13:05
LAMB: Ατμοσφαιρικός και απόκοσμος ισλανδικός τρόμος με την Noomi Rapace (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Α24 που μας έχει καλομάθει ως το πλέον πιο αναγνωρίσιμο στούντιο του ανεξάρτητου σινεμά, αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ακόμη ταινία που σίγουρα αξίζει τη προσοχή σας. Ο λόγος για το "LAMB" όπου πρωταγωνιστεί η Noomi Rapace (Prometheus, What Happened to Monday) σε μια folk horror ταινία στα βουνά της Ισλανδίας και η οποία από το πρώτο trailer δείχνει τα δόντια της. 

Ο ισλανδικός τρόμος είναι ατμοσφαιρικός, βουβός και απόκοσμος σε μια ιστορία που θέλει ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά, να ανακαλύπτει ένα μέσα στον στάβλο τους. Ένα παιδί που όμως είναι μια παράξενη διασταύρωση ανθρώπου και αμνού. Αμέσως η "μητέρα" του αποφασίζει να το μεγαλώσει σαν δικό της, όμως τότε είναι που αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα σκηνικά, ειδικά όταν φαίνεται πως πάνε κόντρα με τη φύση. 

Στο cast συναντάμε επίσης τους ισλανδούς ηθοποιούς: Hilmir Snaer Gu∂nason (The Seagull's Laughter), Björn Hlynur Haraldsson (The Witcher), και Ingvar Sigurðsson (Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldZack Snyder's Justice League). Η ταινία που σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά ο Valdimar Jóhannsson αποτέλεσε κιόλας μια από τις επίσημες επιλογές του Φεστιβάλ Καννών 2021. Αυτή είναι η αφίσα της: 

Το LAMB αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου 2021.