Η Noomi Rapace θα παίξει στη νέα post-apocalyptic θρίλερ ταινία του Netflix

Επιστρέφει σε σουηδική παραγωγή η ηθοποιός της τριλογίας "Millenium"
05 Νοεμβρίου 2020 12:15
Η Noomi Rapace θα παίξει στη νέα post-apocalyptic θρίλερ ταινία του Netflix

Μετά το "What Happened to Monday" του 2017 αλλά και το περσινό "Close" στο Netflix, η Noomi Rapace θα εμφανιστεί σε μια ακόμη παραγωγή της streaming υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Variety, η Rapace θα παίξει στο "Black Crab", ένα μεταποκαλυπτικό θρίλερ δράσης σε σκηνοθεσία του Adam Berg, το οποίο θα προβληθεί μέσω του Netflix.

Πρόκειται, επίσης, για την επιστροφή της γνωστής ηθοποιού του "Prometheus" σε σκανδιναβική παραγωγή και πόσο μάλλον σουηδική από όπου κατάγεται, μετά από μια δεκαετία στο εξωτερικό. Έγινε άλλωστε γνωστή ως την πρωτότυπη κινηματογραφική Lisbeth Salander στη "Millenium" τριλογία που περιλαμβάνει το "The Girl with the Dragon Tattoo". 

Σύμφωνα με το σενάριο του Black Crab, αυτό εκτυλίσσεται εν μέσω ενός αέναου χειμώνα, όπου έξι στρατιώτες στέλνονται σε μια επικίνδυνη αποστολή με σκοπό να μεταφέρουν μέσα από τη παγωμένη θάλασσα ένα "πακέτο" το οποίο θα φέρει και τη λήξη του πολέμου. Χωρίς να ξέρουν τι μεταφέρουν, αλλά ούτε και ποιον να εμπιστευτούν θα πρέπει να σκεφτούν καλά τι διατίθενται να θυσιάσουν για το πέρας της αποστολής και της δικής τους επιβίωσης. 

Βέβαια, με την κατάσταση λόγω της πανδημίας, το Netflix δεν έδωσε πληροφορίες ούτε για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ούτε και για το πότε θα το δούμε στην υπηρεσία.