The Twilight Zone | Ο Steven Yeun υπέγραψε για την συμμετοχή του στο reboot

Με τον Jordan Peele να αναλαμβάνει ως οικοδεσπότης
13 Δεκεμβρίου 2018 12:15
The Twilight Zone | Ο Steven Yeun υπέγραψε για την συμμετοχή του στο reboot

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Steven Yeun (The Walking Dead, Sorry to Bother You, Okja), θα λάβει μέρος ως guest καλεσμένος στην φρέσκια επαναφορά του The Twilight Zone του CBS All Access.

Εδώ ως παρουσιαστή θα δούμε τον βραβευμένο από την Ακαδημία, δημιουργό του Get Out, Jordan Peele που συνιστά τον τηλεοπτικό διάδοχο του αξέχαστου Rod Serling.

Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, αυξάνονται τα επαγγελματικά σχέδια που έχει ο πρωταγωνιστής του δράματος μυστηρίου Burning του Lee Chang-dong το οποίο θα διαγωνιστεί στην Κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας των ερχόμενων Όσκαρ. Ο διάσημος ηθοποιός θα εμφανιστεί ως κυρίαρχη μορφή στο 4ο επεισόδιο του σόου το οποίο τιτλοφορείται ως The Traveler. Δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για την πλοκή, παρά μόνον ότι εν προκειμένω δύο αστυνομικοί ακολουθούν τα ίχνη ενός αινιγματικού άνδρα γύρω από τον οποίο περιστρέφεται ο άξονας της υπόθεσης.

H μοντέρνα εκδοχή του Twilight Zone μέσα από την οποία θα αναβιώσει η διάσημη sci-fi εκπομπή, αποτελεί μία παραγωγή της CBS Television Studios σε συνεργασία με την Monkeypaw Productions του Jordan Peele και την Genre Films του Simon Kinberg.