The Nun: Ο τρόμος από το υπερπέραν γίνεται πιο αληθινός με το 360° VR βίντεο

Εσείς μπορείτε να ξεφύγετε από την δαιμονική καλόγρια;
23 Αυγούστου 2018 19:03
The Nun: Ο τρόμος από το υπερπέραν γίνεται πιο αληθινός με το 360° VR βίντεο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, μέσα στα πλαίσια προώθησης του επερχόμενου μεταφυσικό θρίλερ The Nun, η Warner Bros. Pictures έθεσε σε κυκλοφορία ένα 360° VR βίντεο με τίτλο “Escape the Abbey 360” το οποίο θέτει σαν πρόκληση στον θεατή να γλυτώσει από την σατανική οντότητα που στοιχειώνει το μοναστήρι όπου διαδραματίζονται όλα.

Με τον ευρηματικό αυτό τρόπο μέσω της εμπειρίας της εικονικής πραγματικότητας το κοινό μπορεί να εξερευνήσει τους σκοτεινούς διαδρόμους της μονής και να πάρει μία γεύση από τον τρόμο που σκορπάει ο δαίμονας ‘Valak’ εντός αυτής.

Στο πολυαναμενόμενο spinoff του The Conjuring την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Corin Hardy, πρωταγωνιστεί η Taissa Farmiga ως μία δόκιμη μοναχή που με την συνοδεία ενός ιερέα (Demian Bichir) με σκοτεινό παρελθόν σπεύδουν σε ένα μοναστήρι στην Ρουμανία για να διαπιστώσουν την αιτία θανάτου μίας άλλης μοναχής η οποία μοιάζει να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Οι δύο νεοφερμένοι επισκέπτες σύντομα συνειδητοποιούν ότι κάτι απόκοσμο και μοχθηρό κινείται εκεί πέρα σαν σκιά επιζητώντας να βλάψει όλους όσους διαμένουν κάτω από την στέγη του ιερού ησυχαστηρίου.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Jonas Bloquet (Elle), Charlotte Hope (Game of Thrones), Ingrid Bisu (Toni Erdmann) και η Bonnie Aarons ως το αποτρόπαιο διαβολικό πνεύμα που βάζει στο στόχαστρο του τους ενοίκους του αβαείου.

Το κομμάτι της παραγωγής του project συντονίζουν οι James Wan και Peter Safran. Το The Nun θα διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό 360° VR βίντεο: