Το The Nun II θα είναι η πιο βίαιη ταινία στο σύμπαν του Conjuring

Νέες πληροφορίες απευθείας από τον σκηνοθέτη
13 Αυγούστου 2023 16:11
Το The Nun II θα είναι η πιο βίαιη ταινία στο σύμπαν του Conjuring

Όπως φαίνεται, οι λάτρεις των ταινιών του The Conjuring σύμπαντος θα πρέπει να προετοιμαστούν για περισσότερη βία από ποτέ στο επερχόμενο The Nun 2.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του νέου κεφαλαίου, Michael Chaves, παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό SFX. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στα γούστα των fans του horror είδους και στο πώς αυτά έχουν αλλάξει τελευταία, με αποτέλεσμα και το The Nun 2 να είναι διαφορετικό.

Αναλυτικότερα, τόνισε:

Νομίζω ότι γίνεται πιο σκοτεινό. Ακόμα και το κοινό το είπε αυτό, όταν το προβάλαμε δοκιμαστικά. Είναι σίγουρα πιο βίαιη ταινία από ό,τι περίμεναν από μια στο σύμπαν του Conjuring.

Είναι πάντα μια λεπτή ισορροπία. Είναι σίγουρα τρομακτική ταινία και το 100% της είναι το horror. Ωστόσο, καθώς το κοινό των horror ταινιών έχει αναπτύξει την όρεξη για περισσότερο horror και η όρεξη για βία έχει αρχίσει να αυξάνεται. Έτσι, υπάρχουν κάποια βίαια στοιχεία σε αυτή την ταινία.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το sequel λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία και λίγο μετά το Annabelle: Creation. Αυτό σημαίνει ότι το The Nun 2 είναι 3ο στην ιστορία, όσον αφορά το timeline του The Conjuring franchise.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

1956 Γαλλία. Ένας ιερέας δολοφονείται. Ένα κακό εξαπλώνεται. Η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας “The Nun” ακολουθεί την αδελφή Ειρήνη, καθώς έρχεται για άλλη μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη δαινομική δύναμη Valak – The Demon Nun.

Όσον αφορά το cast, η Katelyn Rose Downey θα επιστρέψει ως Sophie, ενώ πλάι της θα βρίσκεται και η Storm Reid που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του HBO, Euphoria. Εκείνη θα υποδυθεί μια νέα Καλόγρια. Το ρόλο της Valak θα έχει για ακόμη μια φορά η Bonnie Aarons, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Conjuring 2 και πάγωσε το αίμα σε εκατομμύρια θεατές.

Το The Nun 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή. Ωστόσο, στη χώρα μας, οι ταινίες βγαίνουν μια ημέρα πιο πριν από την Αμερική και κατά πάσα πιθανότητα το The Nun 2 θα το δούμε στις 7 Σεπτεμβρίου.