Suspiria: Το νέο trailer δοκιμάζει τις αντοχές σας!

Η παράνοια, ο κίνδυνος και ο θάνατος ενώνονται σε μία απόκοσμη χορογραφία
23 Αυγούστου 2018 13:53
Suspiria: Το νέο trailer δοκιμάζει τις αντοχές σας!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο θρίλερ Suspiria του Luca Guadagnino (A Bigger Splash, Call Me by Your Name), το remake του κλασικού φιλμ τρόμου του Dario Argento, όπου πρωταγωνιστούν η Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey movies, A Bigger Splash, Cymbeline) και η Tilda Swinton (We Need to Talk About Kevin, Only Lovers Left Alive).

Η εν λόγω μοντέρνα αφήγηση της ιστορίας επικεντρώνεται σε μία νεαρή Αμερικανίδα μπαλαρίνα (Dakota Johnson) που γίνεται δεκτή σε μία διάσημη σχολή χορού όπου θα δει να ζωντανεύουν εμπρός της οι πιο φρικτοί εφιάλτες της καθώς στο σκοτάδι που απλώνεται τριγύρω κανείς δεν είναι ασφαλής. Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ξυπνήσει ή να το βάλει στα πόδια!

Το σενάριο υπογράφει ο συνεργάτης του Guadagnino, David Kajganich(The Terror) ενώ το soundtrack της ταινίας θα περιέχει και ένα κομμάτι από τον Thom Yorke των Radiohead. Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι:  Chloe Grace Moretz (Kick-Ass, The Miseducation of Cameron Post), Mia Goth (A Cure of Wellness, Everest) και η Jessica Harper.

To Suspiria πρόκειται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του φέτος στο 75ο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ θα διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: