Το trailer της νέας ταινίας της Zendaya έγινε viral για μια συγκεκριμένη σκηνή του

Το “Challengers“ του Luca Guadagnino έγινε ξαφνικά μια πολυαναμενόμενη ταινία
21 Ιουνίου 2023 13:28
Το trailer της νέας ταινίας της Zendaya έγινε viral για μια συγκεκριμένη σκηνή του

Το trailer της νέας ταινίας του Luca Guadagnino με τίτλο "Challengers" με πρωταγωνίστρια τη Zendaya, τον Josh O'Connor (The Crown) και τον Mike Faist (West Side Story) κυκλοφόρησε και προκάλεσε φρενίτιδα στα social media με τις καυτές σκηνές του. 

Ο σκηνοθέτης των "Call Me By Your Name" και "Suspiria" επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα με ένα αθλητικό δράμα που περιλαμβάνει την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου μεταξύ των χαρακτήρων των τριών πρωταγωνιστών της.

Στο Challengers πρωταγωνιστεί η Zendaya ως Tashi Duncan, ένα πρώην παιδί-θαύμα του τένις που έγινε προπονήτρια και μια ισχυρή προσωπικότητα που δεν απολογείται για το παιχνίδι της, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Παντρεμένη πλέον με έναν πρωταθλητή που βρίσκεται σε σερί ηττών (Mike Faist - West Side Story), η στρατηγική της Tashi για τη λύτρωση του συζύγου της παίρνει μια αναπάντεχη τροπή όταν πρέπει να αντιμετωπίσει τον ξεπεσμένο Patrick (Josh O'Connor - The Crown) -τον πρώην καλύτερο φίλο του και πρώην φίλο της Tashi. Καθώς το παρελθόν και το παρόν τους συγκρούονται και οι εντάσεις κορυφώνονται, η Tashi πρέπει να αναρωτηθεί, τι θα της στοιχίσει για να κερδίσει. Το trailer επίσης ντύνεται μουσικά από το κομμάτι S&M της Rihanna. 

Δείτε το trailer της ταινίας Challengers

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Justin Kuritzkes, ενώ για το soundtrack επιστρέφουν οι Trent Reznor και Atticus Ross για χάρη του Guadagnino, έχοντας γράψει τη μουσική της προηγούμενης ταινίας του με τίτλο "Bones and All". Σύμφωνα με τη σύνοψή του Challengers: "Τρεις αθλητές που γνώριζαν ο ένας τον άλλον όταν ήταν έφηβοι, καθώς διαγωνίζονται σε ένα τουρνουά τένις για να αναδειχθούν νικητές του παγκοσμίου φήμης Grand Slam και αναζωπυρώνουν παλιές αντιπαλότητες εντός και εκτός γηπέδου".

Το Challengers αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στις αίθουσες. 

Γιατί έγινε viral στα social media η ταινία;

Το κοινό που είδε το trailer του "Challengers" έμεινε κυρίως στο σημείο όπου η Zendaya μοιράζεται μια καυτή σκηνή με τους δύο συμπρωταγωνιστές της. Μόνο που για το κοινό, τα social media και τους fans το μυαλό τους πήγε στον σύντροφο της 26χρονης ηθοποιού που είναι -εδώ και μερικά χρόνια για όσους δε γνωρίζουν- ο Tom Holland. Η γνωριμία τους και η σχέση τους ξεκίνησε και εξελίχθηκε στην Spider-Man τριλογία της Marvel Studios/Sony Pictures όπου πρωταγωνίστησαν μαζί ως Peter Parker και MJ. 

Έτσι οι fans της Zendaya έστησαν γλέντι στο Twitter πειράζοντας τον Holland για το ότι η Zendaya τον..."απάτησε" στην ταινία. Τα memes φυσικά πήραν φωτιά και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τον Holland να μεταμορφώνεται σε Symbiote Spider-Man, που βάσει του lore μετατρέπεται σε έναν villain -όπως ο Maguire στο Spider-Man 3.

Κάπως έτσι βλέποντας τα screenshots της επίμαχης σκηνής, το trailer του Challengers έγινε viral στο Twitter και όχι μόνο, καθώς οι χρήστες των social media έψαχναν να βρουν από που προέρχονται. Ενδεικτικά τα πρώτα uploads του trailer μόνο στο YouTube από τα επίσημα κανάλια των MGM και Warner Bros. μετρούν πάνω από 3.5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε διάστημα 18 ωρών.