Ο Milo Gibson υπέγραψε για την συμμετοχή του στο The Outpost

Θα παίξει μαζί με τους Orlando Bloom και Scott Eastwood
20 Αυγούστου 2018 08:13
Ο Milo Gibson υπέγραψε για την συμμετοχή του στο The Outpost

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Milo Gibson (Breaking & Exiting, Hacksaw Ridge) είναι η νέα προσθήκη στο cast του πολεμικού δράματος The Outpost, όπου πρωταγωνιστούν ο Orlando Bloom (Zulu, Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings Trilogy) και ο Scott Eastwood (Suicide Squad, Pacific Rim 2:Uprising).

Ο Milo είναι γιος του πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη Mel Gibson και θα υποδυθεί τον χαρακτήρα ‘Captain Robert Yllescas’, δηλαδή έναν στρατιωτικό ο οποίος σκοτώνεται σε μία αποστολή στο Αφγανιστάν. Ο Caleb Landry Jones (Get Out) συμπληρώνει επίσης το επιτελείο των ηθοποιών.

Το έργο αποτελεί κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματος The Outpost : An Untold Story Of American Valor” του πολεμικού ανταποκριτή του CNN εν ονόματι Jake Tapper. Η υπόθεσή του αφηγείται το χρονικό της μάχης που έδωσαν πενήντα Αμερικανοί στρατιώτες έναντι τετρακοσίων Ταλιμπάν στο βορειοανατολική Αφγανιστάν κατά την διάρκεια της λεγόμενης Επιχείρησης Διαρκούς Ειρήνης (Operation Enduring Freedom) η οποία ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου του 2001, δηλαδή περίπου έναν μήνα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Την σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβε ο Rod Lurie (Straw Dogs, Nothing but the Truth), ενώ την προσαρμογή του σεναρίου θα επιμεληθούν οι Paul Tamasy, Eric Johnson (The Fighter), και ο Paul Merryman

Πίσω από την παραγωγή του The Outpost θα βρίσκονται η Battle Plan Productions και η Millennium Films.