Στο πρώτο trailer του Extinction ο Michael Pena πολεμάει με εξωγήινους

Το νέο sci-fi θρίλερ του Ben Young προσγειώνεται στο Netflix αυτόν τον Ιούλιο
12 Ιουλίου 2018 16:04
Στο πρώτο trailer του Extinction ο Michael Pena πολεμάει με εξωγήινους

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer του Extinction, του επιστημονικής φαντασίας φιλμ τρόμου που σκηνοθετεί ο Ben Young (Hounds of Love).

Στο εν λόγω θρίλερ πρωταγωνιστεί ο Michael Pena (Ant-Man and the Wasp, A Wrinkle in Time) μαζί με τους Lizzy Caplan (Cloverfield, Mean Girls) και Mike Colter (Luke Cage, The Good Wife), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Spenser Cohen.

Ο Pena λοιπόν, υποδύεται έναν εργάτη ο οποίος υποφέρει από επαναλαμβανόμενους εφιάλτες καταστροφής από μία άγνωστη δύναμη. Καθώς ένας εξωγήινος στρατός καταφτάνει στην πόλη του, ο άνδρας υποπτεύεται ότι τα οράματά του μπορούν να χρησιμεύσουν ως το ‘κλειδί’ για την επιβίωση της οικογένειάς του. Έτσι, μαζί με την σύζυγό του (Caplan), τα παιδιά του και τον φίλο του (Cotler) θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τους βάναυσους εισβολείς και να αποτρέψουν την εξαφάνιση της ανθρωπότητας.

Η πρεμιέρα του Extinction έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 27 Ιουλίου του 2018 στο Netflix. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: