The Fountainhead: Αυτήν είναι η επόμενη ταινία του Zack Snyder

Το επισημοποίησε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης
02 Ιουνίου 2018 17:04
The Fountainhead: Αυτήν είναι η επόμενη ταινία του Zack Snyder

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Zack Snyder επιβεβαίωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο πως θα προχωρήσει στην κινηματογραφική διασκευή του The Fountainhead, του ομώνυμου μυθιστορήματος της Ayn Rand, κάτι για το οποίο συζητούσε εδώ και χρόνια να κάνει.

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο όλο θέμα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κάποιου fan του στην ιστοσελίδα Vero, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το επόμενο του project θα είναι η μεταφορά του παραπάνω βιβλίου της Rand που εκδόθηκε το 1943. Η υπόθεση της ιστορίας εστιάζει σε έναν νεαρό αρχιτέκτονα που αρνείται να θυσιάσει το όραμά του στις συνήθεις επαγγελματικές τεχνικές και νόρμες του κλάδου του.

Πάντως όσον αφορά το όλο εγχείρημα του The Fountainhead, το 2016, ο Snyder είχε πει συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter: «Ανέκαθεν είχα την αίσθηση ότι το ‘The Fountainhead’ ήταν μία άποψη για τη δημιουργική διαδικασία και τί συνιστά το να δημιουργείς κάτι. Η Warner Bros. έχει τα δικαιώματα για το σενάριο και το δουλεύω  λιγάκι αυτό».