Οι Angelina Jolie και David Oyelowo θα συνεργαστούν στο "Come Away"

Θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ένα νέο φιλμ φαντασίας
31 Μαΐου 2018 11:48
Οι Angelina Jolie και David Oyelowo θα συνεργαστούν στο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Angelina Jolie (Maleficent, Mr. & Mrs. Smith) και ο David Oyelowo (Gringo, A Wrinkle in Time) ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καινούργια περιπέτεια φαντασίας Come Away, παίρνοντας στοιχεία από τα κλασικά παραμύθια “Alice in Wonderland” και Peter Pan” αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η ταινία θα αφηγηθεί μία φρέσκια εκδοχή των μύθων των παραπάνω παιδικών ηρώων που θα μας συστηθούν ως αδέρφια πολύ πριν βρεθούν η πρώτη στην ‘Χώρα των Θαυμάτων’ και ο δεύτερος στην ‘Χώρα του Ποτέ’. Όταν ο μεγαλύτερος αδερφός τους πεθαίνει σε ένα τραγικό ατύχημα, η Αλίκη και ο Peter Pan αποφασίζουν να απαλύνουν τον πόνο των γονιών τους (Jolie,Oyelowo) που βυθίζονται μέρα με την μέρα σε ανείπωτη θλίψη μέχρι που τελικά αρχίζουν να αντιμετωπίζουν το δίλημμα του να διαλέξουν να ζουν ανάμεσα στον πραγματικό και στον φανταστικό κόσμο.

Την σκηνοθεσία του project υπογράφει η βραβευμένη με Όσκαρ Brenda Chapman (Brave), ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί η Marissa Kate Goodhill. Καθήκοντα παραγωγού αναλαμβάνουν οι: Leesa Kahn, James Spring και η Andrea Keir. Τα γυρίσματα του Come Away θα πραγματοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Los Angeles.