Τελευταία μέρα γυρισμάτων για την Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα και την ταινία “Maria“

Ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση
17 Οκτωβρίου 2023 16:27
Τελευταία μέρα γυρισμάτων για την Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα και την ταινία “Maria“

Ολοκληρώνονται σήμερα τα γυρίσματα της ταινίας "Maria" με την Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Κατάκολο του Πύργου Ηλείας. 

Την προηγούμενη ημέρα τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο θέατρο Απόλλων και σήμερα μεταφέρθηκαν ξανά στη θαλαμηγό Christina O του Αριστοτέλη Ωνάση, ώστε η Τζολί να γυρίσει τις τελευταίες της σκηνές επί ελληνικού εδάφους ως Μαρία Κάλλας. 

Τα πλάνα και τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω τις απαθανάτισε η κάμερα του ilialive.gr. Σε αυτά φαίνεται η άφιξη της Angelina Jolie στο σημείο όπου βρίσκεται η θαλαμηγός του Ωνάση αλλά και η επιβίβασή της, μαζί με άλλα μέλη του cast και τον σκηνοθέτη τη ταινίας Pablo Larrain. 

Οι πληροφορίες λένε ότι ο επόμενος σταθμός της παραγωγής για τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας θα είναι η Βουδαπέστη. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελευταία μέρα γυρισμάτων: 

 

Στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνεται η Valeria Golino (The Morning Show, Portrait of a Lady on Fire), που θα υποδυθεί την Υακίνθη (Τζάκι) αδερφή της Μαρίας Κάλλας. Επίσης θα συμμετέχουν οι: Pierfrancesco Favino (The Hummingbird), Alba Rohrwacher (La Chimera), Haluk Bilginer (Winter Sleep), και ο Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog).

Εδώ να αναφέρουμε ότι το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Steven Knight, δημιουργός της σειράς Peaky Blinders. Το σενάριο της ταινίας θα βασίζεται σε αληθινές μαρτυρίες για τη ζωή της Κάλλας, και θα διηγηθεί διάφορες πτυχές της ταραχώδους, όμορφης αλλά και τραγικής ιστορίας της μεγαλύτερης ερμηνεύτριας που γνώρισε ποτέ η όπερα. Μάλιστα, η περιγραφή που δόθηκε αναφέρει ότι θα ξαναζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη οι τελευταίες της μέρες στο Παρίσι τη δεκαετία του '70.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η ταινία “Maria” στους κινηματογράφους.